Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zdenerwowana

co to jest??

Polecane posty

Gość troche zdenerwowana

od kilku dni zauwazylam, ze czasem w ciagu dnia, ale glownie wieczorem jak juz leze w lozku, moje serducho raz na jakis czas sobie tak dziwnie zwolni, zadrzy, zabije gwaltowniej... Czasem tak przez kilka sekund... Kiedys mialam tak ale trwalo to nawet ponad minute, i wtedy serce walilo mi jak szalone, tak szybko ze masakra, ale to bylo raz i mialam spokoj, do nastepnego razu. Teraz z kolei serducho bije mi tak szalenie tylko kilka sekund, ale czesciej. Co to jest? Tez tak macie? Zaczyna mi sie to nie podobac:(

Gość zaraz zjem obiad
prosze powiedzcie co o tym myslicie.......

Gość troche zdenerwowana
to ja wyzej:P

Gość troche zdenerwowana
napiszcie cos, bo naprawde jestem zdenerwowana. Co to moze byc? Czy to moze byc na tle nerwowym? Nie mam ostatnio zadnych wiekszych stresow...

Gość troche zdenerwowana
czy to moze byc od picia kawy? W sumie nie pije jej duzo... A jak robie mocna to daje duzo mleka...

Gość troche zdenerwowana
ogolnie jestem osoba ktora przezywa kazda glupote...

Gość karolinaaaaa
moze jaka nerwica ?? brak magnezu ??

Gość troche zdenerwowana
kiedys lekarz powiedzial mi ze takie nierowne bicie serca jest czeste w moim regionie...

Gość troche zdenerwowana
nie mam zadnej nerwicy... jestem zdrowa.. Czyli to moze byc z braku magnezu? w sumie kawa chyba wyplukuje magnez prawda?

Gość ozesz kuurwva
to znaczy ze jestes straszna nerwuska albo dusisz wszystko w sobie

Gość troche zdenerwowana
to czemu inni ktorzy sa nerwusami nie maja takich rzeczy... Nerwuska nie jestem ale zawsze przezywam nawet najmniejsza sprzeczke

Gość troche zdenerwowana
i dlaczego serducho tak mi bije dziwnie wtedy jak sie klade spac?

Gość troche zdenerwowana
ostatnio sporo siedze przy kompie. Czy to moze byc wina promieniowania z kompa?? Juz wszystko mi przychodzi do glowy...

Gość troche zdenerwowana
duzo cwicze i sie ruszam wiec to nie moze miec zwiazku z moja kondycja fizyczna...

Gość ozesz kuurwva
no wlasnie to od tego tak zwanego przezywania na jedno wychodzi jw jestes nerowa jak mam tak samo!!!! kiedys o 3 w nocy sasiad zbudzi mnie domofonem dzwonil dopoki nie wstalam i nie obrugalam go,nocowala u mnie wtedy kolezaka w domu bylo cicho uwierz mi tak sie wkurzylam ,rozdarlam na niego ,bo to juz nie pierwszy raz bylo,sluszlam lopotanie swojego serca i nie moglam sie uspokoic ,kolezanka tez byla w szoku,raz mi sie az taki atak zdarzyl ze slyszalm lopotanie sera az tak

Gość troche zdenerwowana
masakra... ja takich nerwow az nie mam, tzn nie w takim stylu jak Twoje... Tylko mala pierdola to ja juz siedze rozmyslam przezywam... Albo jak sie nieporozumie z kumpela i ona mi cos zarzuca to ja odrazu dol ze dlaczego takie cos mi zarzuca jak nie ma racji, zastanawiam sie co zrobilam nie tak, przezywam kazde nieporozumienie masakrycznie...Co tu robic zeby uspokoic to serducho??

Gość troche zdenerwowana
czesto nie mam zadnego powodu a wymyslam jakies mozliwe sytuacje przyczyny dlaczego ktos zachowuje sie wobec mnie tak a nie inaczej, analizuje jego kazde slowo, moje slowo wobec niego, a tymczasem tamta osoba nawet nie wie ze jakas sprzeczka byla miedzy nami...

Gość troche zdenerwowana
a picie kawy moze miec z tym cos wspolnego? Teraz mam wakacje to nie pije jej duzo, tak co dwa, trzy dni i to mala kawa...

Gość troche zdenerwowana
ja nie potrafie olac chociaz czasem powinnam bo nie ma sie czym przejmowac...zawsze musze sie wyklocic do ostatniej kropli krwi , udowodnic ze to ja mam racje, udowodnic drugiej osobie ze jest tak jak ja mowie, nie potrafie poradzic sobie z krytyka mojej osoby, ciezko to znosze...

Gość jak sie nudzę tooooooooo
a masz wadę kręgosłupa?