Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Okrutny ból przy stosunku. Pomózcie.

Polecane posty

Witam, wczoraj kochalam się z moim facetem i podczas stosunku doznałam okrutnego bólu! Zaczęło się od pozycji klasycznej. kiedy mocniej uderzył szyjka macicy zaczeła delikatnie pobolewać. Jednakże kiedy kochalismy się w pozycji od tyłu ból był nie do zniesienia. Nie mogłam wytrzymać. Musielismy przerwać stosunek bo nie wyrabialam z bólu. Bolało bardzo, mniej wiecej tak jak przy miesiaczce. Wczesniej czasem tez mi sie to zdarzylo, ale bolało lekko, a wczoraj-masakra! Co może byc tego powodem??

Gość ozesz kuurwva
niestety nie wiemy co sie dzieje w twojej macicy do lekarza szyko!!!niech ci zrobi usg

Gość Bole przy stosunku
odczuwa się mając jakieś zakażenie bakteryjne. Zapewne złapałaś jakiegoś syfa od przypadkowego partnera. Szkoda tylko że pewnie zaraziłaś też chłopaka:(

Nie moglam zarazic się od przypadkowego partnera bo z nikim innym nie wspolzyję. Więc takie infantylne posty zachowaj dla siebie. A infekcję nie koniecznie łapie się podczas stosunku. Lepiej doszlifuj luki w edukacji, a dopiero potem mnie umoralniaj.

Gość ona ma problem
ja mam czasami tak ze jak kocham sie z moim facetem i ostro wejdzie to mnie boli po prawej stronie, tez nie wiem co to jest

Gość Debaja
Nie będę za bardzo odkrywcza, ale ból podczas stosunku może się pojawiać z powodu poważnych chorób.

Gość 0000000000
Mnie czasami boli podcasz stosunku jak np miałam cięzki, stresujacy dzień i mam problem zeby sie do konca wyluzowac. wtedy jest po prostu za sucho w pochwie i dlatego boli

Gość nałęczowianka to woda z gór
chętnie bym ci powiedziała od czego masz ten ból. ale wczoraj stłukła mi sie moja szklana kula no i niestety lipa, nie pomogę ci. Jedynym ratunkiem będzie LEKARZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość blackcat
niewiem z czym wiąże się Twój ból skoro pojawił się nagle. Ja mam w niektórych pozycjach stałe bóle ponieważ mam tyłozgięcie macicy :o

Gość Blask Słonca
wiesz może to być grzybica , albo przyrodzenie twojego męższczyzny jest za duże ....... :)

Gość gosiaczek85b
witam, do tej pory nie mialam problemow przy stosunku z moim narzeczonym ale teraz od trzech dni boli mnie podbrzusze w trakcie stosunku,pozatym mam dziwna biala jak mleko wydzieline i czasami piecze mnie po stosunku,do tego zauwazylam niewielka ilosc krwi,dziewczyny pomozcie co to moze byc?

Gość nicola76-
gosiu -wyglada to na zapalenie bakteryjne, ja mialam podobnie i nadzerke:(( idz do lekarza, przepisze ci tabletki czy masc i przejdzie

Gość gosiaczek85b
tez tam myslalam ze to jakies zakazenie z tym ze nadrzerke mialam wypalana rok yemu wiec tego nie biore po uwage czy powinnam? pozatym jestem w trakcie owulacji,pobolew mnie podbrzusze,czasami dziwnie kloje,bolamnie piersi,chodze czesto siusiu,mam zawroty i bole glowy i czasami jest mi duszno, czyego to moga byc objawy laczac z tym co pisalam wczesniej,pozdrawiam czekam na odpowiedz

Albo faktycznie jakaś infekcja, albo napięcie mięśni dna miednicy. Zaczęłabym od tego.

Gość Megan22
mie bolało jak kochalismy sie w pozycji od tylu,przyczyną byla nadżerka,po zabiegu zamrażania bóle zniknęły.

rozne sa tego przyczyny. Moim zdaniem do wizyty u lekarza potrzebna jest wstrzemiezliwosc i zero seksiku. A masz jeszcze jakies dodatkowe objawy oprocz bolu? Uplawy? Podwyzszona temperature? Moze byc wiele przyczyn, czasami te, ktore chorobami nie sa - srodek cyklu, bliska odleglosc od miesiaczki.

Mnie tez boli szczegolnie od tylu ale to nie zawsze. Zalezy chyba tez co zjem i czy jestem bardzo napchana. Lekarz powiedzial ze tak bedzie do pierwszego dzidziusia i pozniej przejdzie. Tez mam tylozgiecie wiec pewnie to tez przez to.