Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terefere ku ku

JAK PODOBA WAM SIĘ TA SUKNIA??

Polecane posty

Gość nbjhgdfgh
ładna

Gość terefere ku ku
podoba mi się zwłaszcza tył... są w polsce ich salonY?

Gość magdaagdam
prawie wszystkie suknie maggie sottero sa super :D ale ta akurat mi sie srednio podoba

Gość terefere ku ku
drogię są te suknie? granica dp 4000 tys czy wiecej?

Gość magdaagdam
zadna :/ suknie maggie sottero sa w salonie Ona i On w wawie. ul. Nowolipie albo Nowolipki, nie pamietam

Gość terefere ku ku
a moze pamiętasz kwoty? nie chodzi mi co do złotówki:) z góry dziękuję:))

Gość terefere ku ku
Mojemu właśnie strasznie się podoba ta pierwsza:) ja nie byłam przekonana, ale tak naprawdę to cięzki wybór. i zawęziłam to tych kolekcje ale sie zastanawiam:))

mi sie podoba bardziej ta druga ale tylko z tego wzgedu ze ma ładniejszy kroj i jest dopasowa, nie lubie takich typowych sukien

Gość kalahariii
ta pierwsza jest sliczna a salony sa w Polsce, Rzeszow , 35-303 Fuh Godi Magdalena Mazur UL. Jabzonskiego 7 Phone: 060 428 27 26 Warszawa , 01-019 Mystique Nowolipki 14 Phone: 022 6366677 Warszawa , 01-005 Tylko Ona Nowolipie 22A Phone: 022 838 55 33 Wroclaw , 53-676 Bellissima UL Sokolnicza 7/17 pawilon 37 Phone: 071 355 70 01

Gość kasia2020
Pierwsza mi się nawet podoba, tylko wersja bez kwiatka była by ładniejsza. Druga jest poprosy sliczna ;-) Trzecia, no cóż... Góra-część gorsetowa jest prześliczna za to dół to nadrabia i suknia jest nieciekawa.

1. śliczna !! 2. ta też ;) 3. jakaś... taka...dziwna. ale zła nie jest

Gość kasia kasiaczek kasiula
Dziewczyny zobaczcie sobie tutaj www.madameblanche.pl Oni szyja te same sukienki na wzór...... I nawet znam ceny :)

A mi podoba się ta: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=9&style=J1186 Zanim trafiłam do Was tu na forum znalazłam ta sukienkę na stronie "Madame Blanche" co podałam wcześniej. Pusałam do nich i u nich krawcowa zdejmuje miarę i szyją. Ciekawe tylko czy mieli wogóle pozwolenia na coś takiego, chociażby na wykorzystanie zdjęc ze strony MaggieSottero.com Jak myślicie????

podnoszę

A co myslicie o tej firmie która na swojej stronie ma sukienki maggie sottero i podaje że takie szyje

Wg mnie druga ladniejsza od pierwszej, na trzecia nie patrzalam bo stracilam cierpliwosc przy dlugim otwieraniu ;P Tez musisz dopasowac do figury, wydaje mi sie ze tylko szczuplej bedzie ladnie w wiazaniu na szyji, tej normalniejszej czy grubszej w budowie powiekszy optycznie ramiona.

Halo nikt nie wchodził na stronkę http://www.madameblanche.pl/ ???? Przecież to fałszerstow podawać że to ich wzory sukiem. ZOBACZCIE

Weszlam. Wpadly mi w oczy modele z chinskiej strony sukien, a gdzie tam sa ceny? Bo jedna z nich na tej chinskiej stronie kosztuje w przeliczeniu okolo 500 zl. Teraz juz wiem jak sie robi dobry biznez w polsce :)

Na tej stronie są modele ze strony Maggie Sottero Pisałam do nich, firma znajduje się w Legionowie koło Warszawy..... I podali mi ceny niektórych modeli.... Tylko jak mogli przekopiowac zdjęcia sukien ze strony Maggie Sottero

przeciez to nie pomysły firmy Madame Blanche....