Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -=FiLiPeK=- 15

czy przy szybkik i ostrym zblizeniu mozna dziewczynie zrobic krzywde

Polecane posty

Gość -=FiLiPeK=- 15

ziomal mowil ze jak ostro bierze sie dziewczyne to mozna jej przebic zoladek przez cipke. ja swojej dziewczynie chyba przebilem zoladek. zapakowalem jej ostro i ja bolalo. wycieklo jej troche krwi z cipki to wskazywalo ze przebillem jej zoladek. bylo dobrze pozniej po ponad miesiacu ona gada ze pobolewa ja brzuch i jak rano wstaje to czasami zygnie:( uszkodzilem jej zoladek. krzywde jej zrobilem, prosilem zeby poszla do lekarza zeby ja zbadal. ona chce jeszcze poczekac, jak sie pogorszy to pojdzie. jestem gnojem jeszcze i sie martwie o nia dlatego tutaj pisze. moze ona od razu powina pojsc do lekarza, nie chce zeby umarla przeze mnie. rozpruty zoladek chyba grozi smiercia. co teraz robic.

Gość a może bez koszulki ...
buhahahahahaa

Gość -=FiLiPeK=- 15
jaka koszulka

kochaniutki niedługo zaczyna sie szkoła eź przestudiuj ksiązki z biologi

Gość dfgh
sądząc po objawach zrobiłeś jej bachora :D

Gość -=FiLiPeK=- 15
jaka koszulka. o co piszesz. zrobilem dziewczynie krzywde chyba jej zoladek przebilem. ona powina pojsc do lekarza szybko czy moze umrzec.

idź kup igłę i nici w kolorze czerwonym i zaszyj jej ten zołądek:P

Gość -=FiLiPeK=- 15
co wy piszecie. nie kumam. jaki bachor czy jej cos grozi. ona ma 14 lat i nie chce zeby cos sie jej stalo.

Gość -=FiLiPeK=- 15
pierdole. co wy piszecie. przeciez lekrarz tylko moze robic operacje. ja nie moge zartujecie/ niechce zeby cos jej bylo. zajebiscie sie martwie. ona chce poczekac z lekarzem. to ja nie zabije.

Gość dfgh
juz morzesz brac sie za lopate i kopac dziure za piaskownica, przebicie zolodka grozi smiercia i niczym tego nie powstrzymasz.

Gość -=FiLiPeK=- 15
krzywde jej zrobilem. zajebiscie chcialem jej wsadzic. zrobilem to za ostro i skrzywdzilem ja. ja bolalo i nie przerwalem. co dalej. zaciagnac ja jutro do szpitala. liczy sie czas. czy moze zoladek sam sie zrasta. ona nie chce do lekarza. ma 14 lat i moze boji sie rodzicow. nie chce im powiedziec ze jej zoladek pekl. chce to ukryc.tylko nie zaszkodzi sobie tym. nie bedzie jej nic.

Gość ozesz koorva
dziecko jak juz cos jej przebiłeś to tylko błone. A te wymioty to oznaka ciąży :D:D:D dzidzi bedzie wam teraz krzyczec :D:D:D marna prowokacja ...

Gość agerewaqewa
nie wiesz autorze, że co najwyżej mogłeś jej przez odbyt wyjść tym penisem bo pochwa jest z odbytem połączona właśnie a nie z żołądkiem specjalnie, żeby krzywdy zrobić nie można było. natura wie co robi :-)

Gość życiowy nieudacznik
NATURA MOŻE I WIE...ALE AUTOR TOPICKU NIE :-( TAKIE DZIECI, TO DO PIASKOWNICY A NIE DO SEKSU...BO TO ZWYCZAJNIE ŻALOSNE.

Gość życiowy nieudacznik
P.S. I WSZYSTKO JEDNO, CZY KOLEŚ PISZE SZCZERZE CZY TO TYLKO JEGO ŻENUJĄCE WYGŁUPY...CHOĆ JAK WYGŁUPY...TO JESZCZE GORZEJ O NIM ŚWIADCZY.

Gość fallka
jakie wy głupoty piszecie, jakim cudem pochwa jest połączona z odbytem?... przebił jej błonę i laska jest w ciązy. gratuluję. bezmyślności. lub prowokacji :)

Gość anka baranka 2 kije
o boze!!!!!!!spiesz sie!!do lekarza! niewiesz ze przez ten przebuty żołąek moga jej zacząc organy wylatywac??to dopiero bedzie ją bolało:(