Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1612

Rozjaśnianie włosów

Polecane posty

Gość Marta1612

Kilka dni temu pofarbowałam włosy farbą ciemny sztyn... Na moje nieszczęscie wyszły mi prawie czarne. Jak powrócić do mojego naturalnego koloru (średni brąz)?? Prosze o pomoc

Gość ja8734927497
dekoloryzacja.najlepiej u fryzjera.lub zapuszczanie odrostow.

Gość hodowca pająków
to są właśnie te farby niby brązik ale jak go włos wchłonie to wychodzi taki czarny, musisz przemęczyć i przeczekać na spłukanie tej farby myj szamponem pciw łupieżowych szybciej zlezie, potem ew. delikatnie rozjaśniej i nałoż szamponetką jasny brąz kja tak zrobiłam moje włosy jeszcze żyją, mam za ramiona więc nie takie krótkie i niemusiałam ścinać, powodzenia

Gość Marta1612
Po jakim czasie moge sie spodziewac efektów stosowania tego szamponu przeciwłupiezowego? Sama próbuje rozjaśnić włosy sokiem z cytryny i rumiankiem ale jak narazie nie widze efektów a chce sie tego jak najszybciej pozbyc

Gość ewuunihhhhhhhhhhhhhhhhhhh
no niestety nie jest to najszybsza metoda.ale i tak najbardziej malo szkodliwa dla wlosow(poza malo estetyczna metoda zapuszczania odrostow).ok miesiaca moze 2 .tak mysle.

Gość Marta1612
A gdybym teraz nałożyła na nie sporo jaśniejszy szampon koloryzujący?

Gość ewuunihhhhhhhhhhhhhhhhhhh
powiem ci szczerze ze kiedys na niefarbowane jeszcze wlosy chcialam taki nalozyc,zrobilam to i nic.nic nie chwycilo u ciebie moze byc podobnie.mialam jasny braz,niefarbowane chcialam rozjasnic na blond ale taki ciemny.

Gość hodowca pająków
nie to nic nie da, musisz je wypłukać z tej farby, po prostu za jakieś dwa tygodnie od farbowania powinny się lekko wypłowieć jak to zwykle bywa, chyba że masz taki rodzaj włosów że tak szybko farba nie blaknie, i w tedy delikatnie podjasnij ale sekundkę bo spalisz włosy, tylko tak widzę dekoloryzacja tez wchodzi w rachubę ale jest bardziej drastyczna od moich metod

Gość Marta1612
A co sądzicie o wodzie utlenionej? Jak ona działa i jak należy ja stosować?

Gość Antii
woda utleniona?:O chcesz sie pozbyc wlosow? Lepiej idz do fryzjera!