Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ovca bladź

Kto ze mną pogada ?

Polecane posty

ja po latach poszukiwan trafilam na rewelacyjnego gina, tylko wizyta kosztuje 80zł i kazde badanie platne dodatkowo, no ale na zdrowiu nie oszczedzam, mialam nauczke:o do chirurga tez musze isc mam naczyniaka do wyciecia i jakos sie zebrac nie moge...

wlasnie on tez jest super podejscie do pacjentki i w ogole ale nie potrafi mi pomoc... z jednego zapalenia mnie wyleczy na drugie rozklada rece po 2-krotnym leczeniu a ja sie zalamuje i zaluje ze kiedykolwiek bralam tabsy:O

ja tez sie tabsami zalatwilam i zaluje,ze je kiedykowliek bralam,rozregulowane mialam wszystko a bralam je tylko pol roku:O ale na szczescie ten lekarz mnie postawił na nogi i juz nigdy wiecej tabsów!

ja mialam od tego zapalenia grzibiczne a teraz mam zapalenia fruczolu przedsionkowego czy jakos tam:( i wlasnie tego nie potrafie wyleczyc...:O

ja biore juz pond 2 lata i teraz trafilam na takie oki ze mna tez oki jak juz skoncze szkole mysle nad odstawieniem ich a co stosujecie jesli mozna?

ja bralam rigevidon a we wrzesniu przeszlam na cilest i od tego sie zaczelo. istny koszmar i powiedzialam nigdy wiecej tabsow... teraz uwazamy ale jak znajde prace to juz akurat nie bede musiala sie bac jesli dzidzia sie zdarzy...

ja narazie musze pozekac zdzidzia dlatego biore a pozniej jak juz wszystko sie ulozy to odstawie napewno jak najszybciej sie bedzie dalo narazie musze skonczyc szkole osttatni rok a biore yasminelle :) bralam cilest a le ponim przytylam i czesto mialam infekjce roznego rodzaju

nawet moja mama powiedziala ze mam odstawic bo sie tylko mecze... kurcze jak mi ta ginekolog jutro nie pomoze to nie wiem co zrobie...

Kurcze fajnie mi sie z Wami pisze ale chyba pojde polozyc sie spac jutro i pojutrze czekaja mnie ciezkie dni przygotowuje urodziny mamy i babci na dodatek jutro lekarz wiec treba wypoczac i nie myslec jak ukochany daleko jest

czarna dziura dobrzez zrozumialas ;) u mnei tez duzo kobiet w ciazy i na dodatek moj narzeczony pragne bardzo dziecka z reszta ja tez ale narazie naprawde nie mozemy :(

my pomyslimy o dziecku dopiero jak bede miec stala prace... a poza tym to mloda jestem:D i tak na razie nici z seksu bo mnie boli:(:(

a mialas to co ja?? tzn to zapalenie gruczolu czy moze cos innego?? ja juz sie lecze pare mies jak nie jedno zapalenie to drugie i powoli mi psycha siada bo ilez mozna??:O

najwyzej sie zgubie w temacie ale coz oki ja zapisuje sobie linka i jaktylko bede mogla wskocze tu dobrej noc kobitki:)

ja mialam zapalenie pochwy tak ze mialam zupelnie zniszczony naskórek tam, lekarz jak to zobaczył był w szoku ze nikt wczesniej tego nie zauwazyl :o

takie zapalenie tez mialam ale sie wyleczylam a teraz to zapalenie gruczolu:O jest mniej dokuczliwe ale jednak:( kurcze ostatnia nadzieja w tej kobiecie jutro bo jak ona mnie nie wyleczy to juz nie wiem co zrobie

ja tez sie zmywam dziewczynki bo zaraz bedzie rozmowa telefoniczna na dobranoc;) trzymajcie sie i do napisania na pewno tu wpadne :)