Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 paluch z pasztetem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka_jedna_wieeesz Napisano Sierpień 28, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Draż. 0 Napisano Sierpień 28, 2008 ale ze co bo nie rozumiem twojej wypowiedzi ..???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Luśka maczasz łapska w pasztetach??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 28, 2008 a ogór? chyba pasztetowi paluch:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 moja wypowiedź jest niezrozumiała nawet dla mnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbvb Napisano Sierpień 28, 2008 http://www.smog.pl/wideo/9413/ekstremalnie_glebokie_gardla/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 ogórków brak masło na dobry poślizg :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Sierpień 28, 2008 już myślałam, ze lody robisz:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 28, 2008 kiś więć :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 Bejbe no co ty...:P ogóry nie zostały zakupione ale się przypchałam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Jedzenie o tej porze jest niezdrowe i nieestetyczne, ponieważ najlepiej się wygląda podczas jedzenia w świetle dziennym. Potwierdzono kliniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 wiem :O nie powinnam ale taaaaaaaaaaaka mnie ochota naszła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 28, 2008 :-o źle, źle, biedne synogarlice , podechną bez ogórów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbvb Napisano Sierpień 28, 2008 zobacz co one jedza http://www.smog.pl/wideo/9413/ekstremalnie_glebokie_gardla/ nawet nie obraly skory . Widac ze blondynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 moje gołębie nie przyleciały dziś przez cały dzień :( jak to koniec to się zapłaczę i zażrę do 100 kg :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coffee teria 0 Napisano Sierpień 28, 2008 aleeeeeeees ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach