Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matafix

Prosze o odpowiedź

Polecane posty

Gość Matafix

A wiec mam następujący problem:( kochałem sie z dziewczyna bez zabezpieczenia:( :( dzien po jej skończonym okresie...:( nie spuściłem sie z 99.9% i w 65 godz po stosunku wzięła tabletke PO:( I mam takie pytanko czy mogłem wpasc? Chyba miala jeszcze dni nie plodne itp... Jak myślicie? :(

Gość frappeee
oj oj bardzo kreatywna prowokacja, bardzo. a jesli nie prowokacja, to gratulacje. będziesz tatusiem 🖐️

Gość nie martw sie
po miesiączce zaraz po są dni bez płodne ale radzę, abys zobaczył np na wikipedii i zapoznał się troszkę z organizmem kobity...:) a i jeszcze jedno to, że owulacja jest w środku cyklu nie znaczy że kobieta nie może zajść w ciąże kochając sie kilka dni wczesniej przed owulacją. PAMIĘTAJ plemnik w ciele kobiety moze przeżyć do około 9 dni

Gość frappeee
no to sorry, ale jeszcze raz przeczytaj swój post i sam powiedz czy nie jestes niedojrzałym debilem , mówiąc pieszczotliwie.

Gość Matafix
No sory... Ale mam nie cale 18 lat i to jest moj pierwszy post na forum...:(

Gość frappeee
tak jeszcze go poglaskac po główce i dac cukierka . ;]

Gość nie martw sie
frappeee- ale jesteś złośliwa To nic nowego przecież że facet nie ma pojęcia na tematy kobiece, ludzie niestety olewaja biologię i potem powstaja takie topiki

Gość Matafix
Hehe :P ... Chodzi mi tylko o to ze tabletka została przyjęta gdzies w 65 godz. Wiec to troche puzno 4 dla tego mam obawy:(

Gość frappeee
Tak wiem, ponosi mnie, ale po prostu strasznie irytuje mnie takie podejście! Tyle, że warto się zabezpieczać - przez 18 lat powinno się zatrybić..

Gość Matafix
Do: Nie Martw Sie ---> jestes kochana :)

Gość wiem cos o tym ........
pół roku taka sama sytuacja heh obyło sie bez ciąży :) spokojnie tatusiem na razie nie zostaniesz

Gość Matafix
Ja wiem. I bardzo żałuję ze sie nie zabezpieczyłem ale to byl moj 1 raz i to chwilą emocji mnie tak pociągnęła... Nic nie bylo planowane itp...:(

Gość przede wszystkim to nie
był czas na dzień płodny, więc nie mam pojęcia po co brała postinor. Postinor można zażyć do 72 godzin więc zmiesciła się w czasie nawet gdyby jakimś cudem miała dzień płodny. Tyle, że teraz będzie miała problemy z miesiączką po wzięciu tabletki bo to hormonów cała masa... Więc tym razem rodzicami nie zoostaniecie, a na drugi raz myśl przed a nie po. Gumki przecież są tańsze niż dziecko :)

Gość Matafix
Hehe:)... Ale ja chcialem zeby lepiej wziela ta tafletkę ponieważ moj starszy brat wpadl i teraz mnie tez ta mysl dręczy... Juz nigdy wiecej sexu...

Gość przede wszystkim to nie
hihihi - dobre:) Do następnego razu...

Gość Matafix
Hehe :P no serio:P chodz juz mnie bardzo kusi na jeszcze jeden raz:P ale i tak sie boje:(

Gość nie martw sie
Jeszcze jedno, moim zdaniem najlepszym zabezpieczeniem są tabletki antykoncepcyjne, fakt faktem mają wypisane masę skutków ubocznych ale ja u siebie żadnego nie zaobserwowałam:) A jeśli zdecydowalibyście się na gumki, to nie kupujcie tych najtańszych od znajomych wiem, że pękają i podobno najlepsze (najbardziej niezawodne) sa durex