Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jajo0

mama z Sheffield-kto chce pogadać?

Polecane posty

Pozdrawiam wszystkie mamy w Anglii i zapraszam na pogaduchy:-)

No witam:-) ja mam dwójkę bąbli-chłopcy-3 i 7 lat. Własnie jestem po przeprowadzce z Rotherham. Pozdrawiam

czesc ja mam corke ma niecale 3 latka jak ci sie podoba sheffield co cie sklonilo do przeprowadzki tam???

Witam :-) Wcześniej mieszkałam w Rotherham,a mój mąż pracuje w Sheffield więc bardzo często przyjeżdżaliśmy tu.Powodem przeprowadzki był mój stary landlord-chciał,żeby jego siostra zamieszkała dom który wynajmowaliśmy,a kiedy znaleźliśmy już nowy dom w Sheffield-powiedział,że jednak się rozmyśliła.Najważnieszy powód to codzienne dojeżdżanie do pracy.Nasza nowa agencja jest w Doncaster. Słyszałam,że w Doncaster jest dużo sklepów z polską zywnością-czy to prawda?. Narazie uciekam-dokończyć śniadanko moim wampirkom....hehe Pozdrawiam

tak to prawda jest sporo tych sklepow i wszystkie praktycznie niedaleko od siebie mozna kupic wszystko !!!!

witam z rana..... Kawka wypita,M. w pracy i można pobuszować po necie :-) Niedługo,bo w poniedziałek zaczyna się szkoła -to starszy wampirek zaczyna rok szkolny.To jest jego nowa szkoła-zobaczymy jak będzie.Tam w Rotherham była bardzo fajna szkoła.Pani Dyrektor stała w wejściu i witała wszystkie dzieci po imieniu-normalnie szok.Ale to nie tylko-poprostu mała i fajna szkółka :-), no i blisko miałam,a tu prawie milę :-( Tu w Sheffield też jest polski sklep-ale nie bardzo zaopatrzony,też w tessco kupuję małe co nieco.W Rotherham były 2 prowadzone przez pakistanów i całkiem nieźle zaopatrzone.Nie jestem fanatyczką polskiego jedzenia-ale czasami zaglądam-np,za kiełbachą do grilla :-) Może jak będę jechała do Doncaster to mi podpowiesz na jakiej ulicy to zaglądnę :-) Mój M. wybiera się ze starszym na basen do Doncaster w niedalekiej przyszłości-ponoć jest fajny i wypasiony w zjeźdżalnie. zmykam pozdrawiam

czesc ja dopiero teraz bo oczywiscie od rana sprzatanie, gotowanie a jeszcze mi sie buleczek zachcialo wiec dopiero skonczylam piec.nie wiem na jakiej ulicy sa polskie sklepy ale jak tam bede to popatrze pewnie jutro lub w sobote. basen rzeczywiscie jest ekstra. wiesz co dziwne to zeby w sheffield byl tylko jeden polski sklep musi byc ich wiecej skoro w doncaster jest 5 prowadzonych prze pakistancow jeden przez polaka to te najbardziej popularne i byl jeszcze taki polsko-litewsko-ukrainski ale zostal zlikwidowany ponadto jeszcze w innych sklepach sa polskie produkty.

witam:-) Chętnie poczekam na nazwę ulicy-mam gps to sobie poradzę :-) A może przeniesiesz się do nas na forum -oto link http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3674659&start=510 \"matki polki-żony na emigracji\" piszemy w 3,czasem ktoś się dołączy ale ogólnie ja z Sheffield,Y.jest z Birmingham,a Dara z Niemiec.Fajne babeczki.Piszemy ogólnie o życiu i codzienności.Zapraszam. Dzisiaj miałam 3 wampirka 14-letniego na dodatek i w trójkę roznosili mi dom.Działo się :-( .A tak w ogóle to mam go od tygodnia codziennie,znajomi blisko mieszkają,dzieci się lubią i tak wrzeszczą \"tzn.bawią się\"przez pół dnia hehe. Zmykam na film. Dobrej nocki