kuapouszek 0 Napisano Sierpień 29, 2008 Ej Dziewczyny mam takie pytanie, własnie się przebudziłam w środku nocy bo przypomniałam sobie, ze zapomnialam wziąć dziś tabletkę. Biorę opakowanie żeby nadrobić stratę a tam siedzi sobie też wczorajsza :D no i co teraz? bo poczytałam ulotkę i jeśli zapomniałam wziąć dwie lub więcej to musze zgłosić się do lekarza, a jeśli zapomnę jedną w drugim tygodniu (bo w akurat jestem w drugim tygodniu brania) to muszę wziąć zapomnianą tak szybko jak to możliwe NAWET jeśli oznacza to wzięcie naraz dwóch tabletek. I teraz moje pytanie- czy mogę potraktować wczorajszy incydent jako zapomnianą a dzisiejszą tylko jako spóźnioną (bo zapomniana jest jeśli weźmie się ponad 12 godzin po ustalonej godzinie, a u mnie dla dzisiejszej minęło jakieś 7-8 godzin...) i wziąć teraz obie, dzisiejszą i wczorajszą?? Będę bardzo wdzięczna za pomoc :) Pozdrawiam ciepło! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trtr Napisano Sierpień 29, 2008 ja stawiam na "jedna zapomniana a druga spóźniona" (ale nie brałam nigdy Logestu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuapouszek 0 Napisano Sierpień 29, 2008 no wzięłam dwie tabletki w nocy, czy na pewno to w porządku? proszę o jeszcze inne komentarze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mgr farm Napisano Sierpień 29, 2008 w porządku w porządku dla pewności przez tydzień dodatkowe zabezpieczenie, ale szczerze mówiąc nie sądzę aby było niezbędne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuapouszek 0 Napisano Sierpień 29, 2008 oj dziękuję :) właśnie takich komentarzy potrzebowałam żeby się uspokoić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach