Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duszyczka011

Jestem z facetem o 15lat starszym

Polecane posty

Gość raczej nie
do póki on sie nie zestarzeje i będziesz miała coś jak następnego maluszka:):)

Gość rrrrrrrrrrwwwww
teraz jest mnóstwo takich związków i ludzi przestaje już to dziwić.A ile masz lat?

Gość dzej zi
po cholere piszesz takie cos na kafe? Chcesz ulsyszec, ze zwiazki ze starszymi facetami sa ok? Ze super, ze wpadlas? O co kaman?:O

Gość a ja odwrotnie
Z 17 lat młodszym - tak wolę

Gość dobrusia****
ja jestem z 4 lata młodszym i jest fajnie :D miłość nie ma granic wiekowych :)

Gość rrrrrrrrrrwwwww
ludzie trochę inaczej patrzą na związek np.30 latki z 45 latkiem niż na 18 latki z 15 lat starszym.Ale kiedyś to się wyrówna.O ile będziecie razem.

Gość dzej zi
18 i 33?:O Gratuluje glupoty🖐️

Gość wiolllllllla
nie słuchaj głupich, zawistnych komentarzy.Jak się kochacie to nie ma problemu, co cie obchodzi co myślą inni, ważne że ty jesteś szczęśliwa.

Gość grafitka
jasneee, 33letni facet interesujacy sie maturzystkami, a moze nawet jeszcze nie, to normalne:O

Duszyczka011 Kocham faceta o 15 lat starszego od siebie za 7msc bedzieny mieli maluszka czy jest w tym coś złego?// ciesz sie ze bedziesz miała dziecko....:D...a zwiazek to juz inna bajka.. energiczna🖐️

bo znam dziewczyne, w Twoim wieku, która ma faceta w wielku 33 lat i za 7 miesięcy będą mieć dziecko:) więc byłam pewna, że to jej tamat... jeśli oboje chcecie tego dziecka to życze Wam jak najlepiej:)

Bo ludzie, aby stworzyć wartościowy związek, muszą się dogadywać na płaszczyźnie wspólnych doświadczeń, posiadać podobną wrażliwość i stopień dojrzałości. Więc, albo Twoja psychika i sposób myślenia w gruncie rzeczy partnera nie interesuje, albo jesteś niezwykle dojrzała (na razie nie zauważyłam przejawów tego w Twych wypowiedziach - ale z drugiej strony niewiele ich było), albo też Twój partner wyjątkowo infantylny.

Gość troche za późno
troche za późno na pytania i refleksje znaim mu dąłas dupy trza byłos myslec

Gość troche za późno
dawałs dupy i nie byl za stary to w czym masz teraz problem?

trochę za późno- trochę wyluzuj;) dziewczyna pisze przecież, że się cieszy.

Gość tak szczerze
ja mam 25 i faceta w wieku lat 40...takze oboje w tym roku mamy wyjatkowe urodziny:) mieszkamy razem,ale o dziecku jeszcze nie myslimy...wpadlas?bo jakos mi sie nie chce wierzyc,ze 18-latka chce juz gonic do pieluch...

Poza tym zwyczajnie - moje doświadczenia i obserwacje podpowiadają mi, że 18 lat to za wcześnie na dziecko, a 15 lat różnicy - co najmniej o 7 za dużo. Ale oczywiście zdarzają się wyjątkowe sytuacje. Mówisz, że go kochasz... Znasz go dobrze...? Jak dobrze? Od jak dawna? Dlugo z nim jesteś...? Jesteście po ślubie? Dziecko było planowane? On nie ma obciążeń z przeszłości? Tak, jak ktoś wspomniał, różnice wieku zacierają się po latach. Ale w czasie, gdy umysł i psychika dopiero się kształtują... a może nawet gdy dopiero kształtuje się ciało... Pozdrawiam, Bracie Niedźwiedziu :)