Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_gumowa_

nowy topik dla antystaraczek_

Polecane posty

Gość ona_gumowa_

czesc dziewuchy ;) jesli macie ten sam problem co ja, a mianowicie obawiacie sie panicznie wpadki to piszcie ;) zapraszam

Gość ona_gumowa_
podnosze temacik ;)))

czesc jestem antystaraczką wczoraj wzięłam zastrzyk hormonalny antykoncepcyjny w pupę. Strasznie mnie bolał pośladek i promieniowało na nogę aż kulałam. Lekarz powiedział że już od następnego dnia do końca lutego albo marca (trzeba sprawdzić )jestem niepłodna. No i oczywiście już o 5 rano dzis miałam sex z narzeczonym Myślę, że to nie było za wcześnie i nie grozi mi ciąża.

Gość ona_gumowa_
pierwszy raz slyszalam o takich zastrzykach ;)

ja mrównież jestem antystaraczka! ale to tak panicznie boje sie ciazy , ze robilam test po ostatnim stosunku wyszedl negatywny dostalam od tamtej pory juz dwa razy okres a mimo to mysle , ze jestem w ciazy.... dziecko jest wsaniałe ale jeszcze nie teraz!!! pozdrawiam;*

no i oczywiscie niech topik nie udpada!!!! znakomity temat ;);) ja się będę tu udzielać ...;)

Sylwucha mam tak samo, nawet jak dostanę okres mam schizy że mogę jednak być w ciąży;P

Gość zapominalska
nie dajcie sie zwariowac...bez przesady zeby jeszcze po okresie sie stresowac ciaz? wy chyba nie doroslyscie jeszcze do sexu...

dorosłyśmy ale poprostu to jest obawa przed ciaza jedne kobiety chca miec dziecko ponad wszystko i gdy okres im sie spoznia jeden dzien to sa szczesliwe a drugie nie chca miec dziecka i gdy nie dostaja w pore okresu to sa zalamane ... pozdrawiam kobietki;*

Mam dużo koleżanek i się nasłuchałam jedna zaszła robiąc stosunek przerywany i nie było do środka i dzidzia na świecie jest chociaż niewiadomo skąd się wzięła :-D zchodzą gdy prezerwatywa pęknie, dlatego to też wykluczam zachodzą podczas stosunku w czasie okresu - na logike to niemożliwe poprostu cuda a największe tragedie są z tymi nastolatkami , przecież widzę --dziewczyna 14 letnia jest już taką kobietą i jeszcze większą ode mnie, nie dziwne że zachodzą.Dlaczego te matki nie rozmawiają z nimi ? Brat mi powiedział (13 lat), że słyszał jak u niego w gimnazjum w toalecie uprawiali sex.Brat już wszystko wie na ten temat. dlatego mam radykalną antykoncepcję, lekarz powiedział 200 procentowa :-D Wierzę mu, zawsze mogłam na tym lekarzu polegać.