Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anula17

Dlaczego moja mama jest tak niesprawiedliwa?

Polecane posty

Był okres że ojciec wurzucił mnie mame i siostre z domu (raz kiedys uciekłyśmy). Odwaliło mu, bił :( Długa historia, niebyło nas w domu 2 tyg. Ojciec przepraszał prosił zebyśmy wróciły. Siostra nie wróciła. Została u kolezanki. Ja nie miałam wyjscia musiałam wrócić, bo nie miałam dokąd pójść. Teraz siostra znalzała mieszkanie do wynajęcia za 600 zł mies plus 1000 rocznie odstępnego. Mama jej płaci 500 miesięcznie i daje zarcie - chociaz ona mieszka z chłopakiem, ona studiuje dziennie i pracuje. Wszystko wydaje na ciuchy! Mi mama mówi ze nie może dac na spodnie bo musi siostrze pomóc! :( Przeciez tez mi są potrzebne ciuchy! Zapytałam sie jej co by zrobiła gdybym chciała wyjsc za mąż teraz. Powiedziała: \"Pójdziesz do pracy i dasz sobie rade\". A siostra? Ona tez pracuje i wszystko ładuje w ładny wygląd! :( Nie jestem zazdrosna. Jest mi przykro ze zeszłam na drugi plan:( Mam ochote zrobic coś głupiego zeby w koncu mnie zauwazyla:(

Gość pił bił
:o

Gość Bardzo miła Pani Kinga
Porozmawiaj z psychologiem... Bardzo Ci współczuję... Próbuj też rozmawiać z matką, zapytaj dlaczego jest niesprawiedliwa

u mnie jest podobna sytuacja tzn jezeli chodzi i podzielenie uwagi miedzy rodzenstwo rodzice zawsze najbardziej skupiali sie nad starszym rodzenstwem bo mieszkaja za granica...noi nad mlodsza..a ja ze po srodku.. zawsze w domu....wiec po co maja sie na mnie skupiac? dlatego nie czuje zadnego zwiazku emocjonalnego ani z rodzicami aniz rodzenstwem...