Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zleniwiala

Potrafie przez kilka dni nie wychodzic z domu...

Polecane posty

Gość Zleniwiala

Dajcie mi cos na pobudke.Kilka lat temu bylam "kims" potem zle ulokowalam pieniadze,potem zaczelam sie wszystkiego bac.Boje sie Inwestowac , wydawac,zarabiac.Boje sie nowych wyzwan.Zyje z wynajmowanego mieszkania...nic mi sie nie chce...sama nie wiem co z soba zrobic....

zapisz sie na tance:) powaznie mowie najlepiej salse poznasz nowych ludzi, staniesz sie odwazniejsza duzo ci to da:)

Gość Zleniwiala
Licze teraz kazdy grosz:(

hmmm a masz znajomych, przyjaciol? umawiaj sie z nimi nie siedz ciagle sama nic ci sie nie chce? moze Ty masz jakas depresje? ile to trwa?

Gość też nie wychodze z domu
🖐️żyje z oszczędności wynajmu powierzchni handlowych.raz w tygodniu maluję się,i wlokę do fryzjera i na zakupy.poza tym nie ruszam się nigdzie.

Gość Zleniwiala
Finansowe schody trwaja az 4 lata :(((( ze znajomymyczasami sie spotykam ale nie chce mi sie usmiechac i udawac ze jest ok....a narzekac tez nie chce.

mam identycznie tez wszystko dusze w sobie bo nie lubie sie zwierzac i nie mam zamiaru zaczac wiesz ja mysle ze Ty sama wuesz co Cie postawi na nogi to jest tylko kwestia czy Ci sie chce czy nie musisz zaczac dzialac mozemy Ci dac setki rad ale Ty znasz swoje potrzeby

Gość Zleniwiala
Program TV znam na pamiec.Ogladam pierdoly z ktorych kiedys sie smialam...Zle spie.Budze sie o 6 rano.Nawet jak superaktywnie pracowalam nie wstawalam tak wczesnie!

Zleniwiala Program TV znam na pamiec.Ogladam pie**oly z ktorych kiedys sie smialam...Zle spie.Budze sie o 6 rano.Nawet jak superaktywnie pracowalam nie wstawalam tak wczesnie! depresja......:O

depresja- idx do lekarza, przepisze ci jakies ziołowe tabletki, badź skieruje na terapie

Gość Zleniwiala
Mam teraz pieniadze tylko na podstawowe potrzeby jak jedzenie i piwo....pewnie podroz by mnie ocknela,zreszta sama nie wiem...

Gość fell-
a moze poszukaj pracy, nic tym nie ryzykujesz, a wyjdziesz z tego marazmu. nawet slabo platna na poczatek, albo calkiem darmowa, zaangazuj sie moze jako wolontariuszka w cokolwiek... tak sie nie da zyc, chyba juz sie przekonalas

Gość Zleniwiala
Mam otwarta dzialalnosc,wiec praca raczej nie

Gość fell-
przez pare miesiecy bezrobocia popadlam w cos takiego jak Ty... masz tylko na podstwaowe potrzeby, wiec nie chodzisz po sklepach bo i po co, nic cie sie nie chce, potrafilam lezec w lozku i czytac bajki caly dzien...

tak idz do lekarza tylko zebys nie natrafila na jakiegos debila malo dobrych terapeutow:-O

Gość terazjasie wypowiem
a co cie interesuje, co chcesz robic w zyciu? chcesz tak przewegetowac je do konca, jedzac spiac, pijac piwo czasem? Czy nie masz zadnych planow, pasji, marzen?

Gość Zleniwiala
Mam marzenia i mialam plany,teraz boje sie ze znow mi nie wyjdzie.Ze bede sie cieszyc a potem ...nic.Nie mam sily "walczyc"o kontraktyczy klientow.Zalamuje mnie kazde "nie" i kazde "moze".

Gość Zleniwiala
W dodatku przytylam :( i wielu ubran nie moge nosic...

Gość ja tez potrafie
i co z tego? wrecz lubie to. Najchetniej nigdzie bym nie wychodzila. w ogole to najchetniej bym spala caly dzien. Bo lubie. A co? Nie wolno? ;)