Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcooooo

Jak pozbyć się dziewczyny z dzieckiem ktora mnie nachodzi w domu i podrywa

Polecane posty

i twierdzi że poderwie a polowa rozmów o jej wspanialym dziecku którym się chwali. Pytanie na baskim forum bowiem nie chce jej zrobic krzywdy mieszka na stancji tamten facet uciekl zanim urodziła a rodzice z jakieś wsi. Mógłbym oczywiście po chamsku to załatwić ale nie piszcie tego typu rad.

powiedz jej wprost ze nic z tego nie bedzie nie musisz od razu byc chamski szczerosc przede wszystkim:)

Gość F-e-eeeeeeeeeeeeee
To dziwne,ze chce Cie podrywac!

Tamari ma rację. Po prostu jej powiedz, że nic z tego nie będzie i nie życzysz sobie, żeby Cię nachodziła. Kulturalnie, bez bluzgów.

Pokaż się raz, drugi z jakąs fajną dziewczyna/ kolega (nei wiem jakie masz preferencje) to da ci spokój:P

Ona ci mówi, że cie poderwie ? Powiedz jej, milym tonem i bardzo uprzejmie, ale stanowczo, że nie poderwie cie, bo nie jest w twoim typie i jakbys miał poczuć miete, to bys już poczuł, a nie czujesz nic i lubisz ją tylko jako koleżankę. Jak ona wali z armaty, to ty też sie nie cyndol

to jest brzydkie okreslenie i mam w dupie wikipedie, nie zamierzam tam nic sprawdzac

Może powiedz: jesteś piękną i wartościową kobietą, ale nie w moim typie, więc uważam, że tylko marnujesz na mnie czas. I dodaj: podoba mi się właśnie inna dziewczyna i zastanawiam się, czy nie zająć się nią bardziej.