Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margorzata

to sie ubawilamD

Polecane posty

Gość margorzata

jakiś czas temu podobal mi sie pewien chlopak, znalam go tylko z widzenia, dowiedzialam sie że ma profil na fotka.pl,wiec postanowailam zalozyc sobie konto, tylko ze nie dodalam zdjec, zaznaczylam tam tylko te cechy charakteru itd, pomyslalam ze bede go podglądac, moze sie zainteresuje, moze jakos uda nam sie nawiazac kontakt,ale zajrzałam moze raptem 3 razy do niego i zapomnialam w ogole o swoim profilu,nie logowalam sie,bo nie bawie sie w takie rzeczy. A dzis z nudow, grzebiąc w necie,przypomnialo mi sie ,ze mam tam konto i sie zalogowalam, patrze a mam az 10 komentarzy, czytam je a tam : słitaśne fotki -maksik ode mnie, licze na rewanżyk i inne tego typu komeny, w pierwszej minucie zwątpilam i sie wystraszylam i zwątpilam czy jakimś sposobem moje fotki sie nie dodaly,ale nie :D Wiec kufa po co te komentarze o slicznych fotkach,skoro ich nie mam wcale :D Ten portal jest naprawde zdrowo poyebany!!!Chodzi tylko o jakieś głupie, punkciki,rewanżyki!!po prostu zal!!!hahah wspolczuje wszystkim ktorzy maja tam konto,naprawde,to jest najwieksza zenada internetu chyba, aha, ja juz konta nie mam,wykasowalam w try miga!

Gość agnieszkk 9d
co racja to racja, porazka polskiego internetu ;d

Gość jak myslicie
no, właśnie dlatego to jest żałosne. ja też sie tym nie intersuje, bo to strata czasu. fotka.pl jest zjebna.

Gość margorzata
stracilas cnote- z NK juz też sie wyprowadzilam, miedzy innymi przez te beznadzieje komentarze:O

Gość margorzata
NK na początku bylo jeszcze w miare fajne,ale ludzie potrafią wszystko spartolic :O