Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna mala 1999999

KIEDYS PRZEBIERALAM W CHLOPAKACH co sie stalo...

Polecane posty

Gość biedna mala 1999999

pomozcie mi prosze bo juz nie daje rady. jakies 2 lata temu mialam dobre zdanie o sobie uwazalam, ze jestem ladna, ze sie podobam chlopaka i serio byli mna zainteresowani moglam w nich przebierac. jednak to sie zmienilo. kiedys ktos tam mi powiedzial, ze jestem brzydka, ze nie wie co ci chlopcy we mnie widza. kilka razy to sie powtorzylo i moja samoocena spadla do zera. serio uwazam sie za najgorsza najbrzydsza dziewczyne swiata. chlopcy juz mna sie nie interesuja tak jak kiedys, w ogole prawie. nie zmienialam sie z wygladu. czy to mozliwe, ze to ze jestem taka zakompleksiona i ze czuje sie bezwartosciowa bije ode mnie na kilometr? PORADZCIE

Gość alez mnie wkurwil
;(

Gość mayeczka78t7
bije od ciebie niską samooceną z pewnością musisz sie podbudowac

Gość biedna mala 199999
ale jak? mam sie podbudowac? :( chcialabym ale nie daje rady, to wmawianie sobie nie pomaga nic nie pomaga

Gość teolog kafeteryjny
chłopcy poprostu przejrzeli na oczy 🖐️

Gość mayeczka78t7
ciesz sie że nie masz jakiegoś defektu na twarzy czy co a kto ci powiedział że jestes brzydka dziewczyna czy chłopak?

Gość Piotruś Ban już w domu
Może straciłaś zęby :(

Gość biedna mala 199999
dziewczyna, ale nie zrobila tego z zazdrosci. wiem ze nie jestem najpiekniejsza ale napewno nie najbrzydsza. szczupla, ladne duze oczy itd tylko ja nie potrafie siebie zaakceptowac to jest obsesja, zamienilabym sie na wyglad z brzydsza ale pewna siebie dziewczyna. co mam zrobic jak zdobyc pewnosc siebie?

Gość Piotruś Ban już w domu
Nie zawracaj duupy :classic_cool:

Gość mayeczka78t7
mysle że jednak zrobiła to z zazdrości, widocznie ona nie miała takiego powodzenia, ona w tobie pewnie nic nie widziała ale chłopacy widzieli i tego sie trzymaj ile ja bym dała żeby za mną choć jeden sie obejrzał, za tobą sie oglądali więc jednak musisz coś w sobie mieć a pewna siebie dziewczyna przyciąga chłopaków, więc nie martw sie swoim wyglądem bo na pewno jesteś ładna i przede wszystkim nie przejmuj się opiniami innych dziewczyn