Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otoz to

co ma w sobie rossmann

Polecane posty

Gość otoz to

skad ten sukces przeciez to zwykla drogeria nawet powiedzialabym ze 3 klasa

Gość cash cash
dla mnie nic, nie lubię tam robić zakupów :)

Gość katalinabrowarek
ma duzo rzeczy taniej.... i czesto fajne promocje... ostatnio kupilam balsam w zwyklej drogerii dalam za niego 13 zł... wchodze do rosmana a ten sam balsam 5zł.. kupilam odrazu 3 na zapas....

Gość gffd
A dlaczego 3 klasa? Eee..

Gość otoz to
nie ma tam porzadnych kosmetykow. najzwyklejsze, takie jakie dostanie sie w supermarkecie. dlatego.

Gość przyszła panna młoda.
ceny są przystępne

Gość 2323
u mnie w miescie jest np. drozej w rossmanie niz gdzie indziej :|

Gość otoz to
a uzywacie kosmetykow produkcji rossmann?

Nie powiedziałaby, że taniej... Maszynki Wilkinson Xtreme 3 dla kobiet kupowałam w PROMOCJI za 13.99, kiedy w Realu są pod STAŁĄ ceną 12.99 czy nawet 11.99... Już prędziej dobrą promocję w Naturze się znajdzie. A do Rosmanna wchodzę, bo jest na parterze budynku w którym pracuję.

Gość a ja lubie rossmana bardzoooo
bo zawsze znajdu tam cos dla siebie....i np pdrzywki do wlsokow zcasami sa o polowe tansze niz w normalnym sklepie;]i balsamy i zele pod prysznic tez:)

Ja mam w oklicy 4 rossmany.. dwa całkiem w środku miasta.. jeden w centrum handlowym.. a za to 4.. mój ulubiony koło dworca.. i tam jest full różnych fajnych rzeczy. Wszystkie rodzaje Biosilków gdzie nie mozna ich praktycznie dostać i wiele innych super rzeczy. Od wszystkich maseczek do jedwabiu.. Nawet jest lakier do włosów Biosilk.. no wszystko. I nie jest tez tam az tak tanio.. ale sa tam oczywiście też tańsze rzeczy niż gdzie indziej.

Gość Wolę drogerie natura
bo ma jednak lepsze promocje.;)

Gość asia prosząca osóbka
tak, tylko najbardziej denerwujący są ci ochroniarze... łażą krok w krok i gapią się na ręcę :/ strasznie wkurzające. Obniza komfort zakupow

Gość do Kathrein
do Kathrein---jestes z Bydgoszczy?

nie.. nie z Bydgoszczy.. ;) ale nie mam az tak daleko, żeby tam dojechać :P Taa.. ci ochroniarze tez mnie czasami wkurzają -.-

Gość ja lubie kupowac w rossmanie
mieszkam na "zadupiu" i tutaj nigdy nie kupie dobrego balsamu, szamponu itd. dlatego będąc w mieście często wchodzę do rossmana i robie zakupy kosmetyczne ;-) A co do ochroniarzy to też mnie wkurzają 😠

Gość do prawdy
stracilas cnote, dzieki, wiem ze ten temat nie nadaje sie dla byle kogo :) ochroniarze sa do dupy. moze zrobimy taka akcje ze sie zbierzemy i napadniemy takiego ochronizrza w rossmannie. bedzie zabawinie :D czlowiek sobie wybiera podpaski, tampony czy cokolwiek a ten sleczy nad Toba i sie gapi. matko droga, to koszmar

Gość nie doprawdy tylko otoz to
:)

u mnie w mieście kosmetyki w rossmannie są zazwyczaj od 1 zł do 4 zł tańsze niż w naturze. Nie mówię oczywiście o polkach z kosmetykami astora laoreala itp - bo tych kosmetykow ceny są te same. Ale u pozostalych produktow - zawsze jest różnica w cenie.

Gość Fajnie brzmi
Nazwa sama w sobie jest fajna, ładniej brzmi " Kupiłam w Rossmanie " niż " Kupiłam w drogerii " i fakt, że niektóre towary sa tańsze :)

Gość dzidzia8484
artykuły dla dzieci sa duzo duzo tansze, zupki, kaszki i takie tam..a czy drogeria jest 3 rzedu..coz to zwykly supermarket a nie perfumeria, nie wszyscy moga pozwolic sobie na kosmetyki z wyzszej polki

fakt u mnie w miescie tez ochroniarze sa wkurzajacy;p ale niektore kosmetyki sa tansze w naturze;] a ze mam blisko do niej i do rossmana to kupuje tu i tu ;] wystarczy ze wyjde z domu to naprzeciwko mam rossman a obok bramy do domu nature;p

Gość Kathrein to może jesteś z
Torunia? :)

Gość ewelka321
są świetne promocje, miła obsługa, bogaty asortyment, gratisy dla klientów, bezpłatny miesięcznik SKARB [bardzo ciekawy, polecam do czytania ;)], konkursy, prezenty rossnet, karta visa rossmann z rabatem 5%, na każdej promocji można ustrzelić okazję ;)

Gość Już myslałam że Katherine
jesteś z mojego miasta, ale u mnie są tylko trzy - choć w podobnych miejscach - jeden koło dworca, jeden w galerii i jeden w centrum Chyba że o jakimś nie wiem :-) A rossmana w ogóle lubię i już.

Gość przepraszam najmocniej
za błąd w nicku Kathrein! To tak z rozpędu!

Gość bo jest tam taniej i wszystkie
lub prawie wszystkie kosmetyki jakie są mi potrzebne sa w jednym miejscu i nie trzeba biegac po 10 innych drogeriach aby coś kupić no i sa fajne promocje!A kosmetyki made in Rossmann też czasem używam;)Są ok:)