Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołatana troszkę

jaka grzywka? doradźcie, bo jutro idę do fryzjera

Polecane posty

Gość skołatana troszkę

mam okrągłą twarz (niestety), ale mimo opinii, że prosta grzywka nie pasuje do takiego kształtu twarzy-było w niej dobrze. któregoś dnia fryzjerka nie zrozumiała mnie i zrobiła mi grzywkę na bok. wyglądałam niefajnie, ale teraz, kiedy odrosła i jest już dłuższa wyraźnie widzę, że wyszczupla mi twarz. nie wiem, co robić. tęsknię za tamtą grzywkę, ale jednocześnie w tej również dobrze się czuję... co robić? dzięki za opinie

grzywka owszem , ale faktycznie "puszczona na bok , z jednej strony lekko wystopniowane , a z tej na która grzywka "idzie: postopniowane niżej , na całe długosci włosów : takie pazurki'

Gość skołatana troszkę
Jankesa tak właśnie teraz mam :D sięga mi do do policzka z tej dłuższej strony. tak ma zostać? podetnę ją jutro tylko troszkę, bo mam zniszczone końcówki od prostowania. dzięki za radę

Gość skołatana troszkę

Gość skołatana troszkę
w takim razie chyba tak zostawię. tamtą lubiłam, ale ile można chodzić w jednej fryzurce :P poza tym do takiego ksztłatu twarzy zalecają grzywkę na ukos

ja mam twarz prostokat , , ale utyłam z lekka , i mam prosta grzywke i nie cieniowane boki za ramiona , dl;a " otyłych . Może byc . , to co dla ciebie zrobiła madam fryzjerka było najwłaściwsze 🌼

Gość skołatana troszkę
moja stara fryzjerka zawsze wiedziała, jaką chcę grzywkę i nawet nie potrafiła mi doradzić jak chciałam coś zmienić:O poszłam do innej i mi taką suprise zrobiła :P a może tylko udawała, że mnie nie zrozumiała? szłam wtedy na wesele, bałam się jak cholera, ale ładnie mi ułożyła, bardziej do przodu, żeby boki nachodziły na twarz i choć trochę ją wysmuklały heh

Też mam okrągłą twarz i na początku miałam prostą grzywkę- nie wyglądałam źle.Później zapuściłam ją sobie i zrobiłam na bok, ściętą ze skosu i wyglądam lepiej. Zauważyłam, że grzywki na bok są teraz bardziej popularne.