Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła żona mojego męża

zasadnicza służba wojskowa a ciąża i ślub.

Polecane posty

Gość dejzi69
mam po kolei,chyba ty nie,skoro nie wiesz na ile godz.ludzie pracuje i jak maja dobra fuche,to siedza przy biurku na d..na necie:)hehe,nie kazdy fiz.zapier..milej nocki.pozdro:*

Gość jajajajajjajajajajajajaj
a gdzie ty pracujesz co?? bo do dobrej pracy napewno by cie przyjeli z takim brakami a moze ty masz wakacje a w poniedzialek do szkoly

Gość dejzi69
studia szczesliwie juz dawno skonczylam ze srednia 4,3.zal ci d...sciska?:)hehe,tak od pon.do pracy,a ty po zasilek do mopru?:)

Hmm studia skonczone powiadasz/? 16:24 dejzi69 ja pier..,ale wy jestes poyebani,a co on ma takiego czego ja nie mam?ja ma prace i dobre studia skoncze ,a on tlyko szkole i to nie skonczona uaahaha.i doi od rodzicow,moich tez stac na moje utrzymanie,bo jestem jedynaczka,a od lo sama ise utrzymuje i to niezle i daje rade,wstyd i juz za tego manego i nie pier...tylko leniu tez sie wez za robote,an ie tu pier...jak polamany,nastepny len,pijawka i pasozyt,.wstyd many,ogarnij sie i opamietaj i nie pitol.aciaac rodicow bez konca to ja tezm oge,ty tez tak pewnie robisz i ta typiara,wiec nie dziwie sie,ze lenia bronicie buahahaa,zal.tak,stara.25 lat,no faktycznie stary to ty jestes poye... A to znalazlam w topiku zareczone 19-latki jak potrafisz czytac swoja wypowiedz to tam jest napisane studia skoncze tylko mi nie pisz ze to pomylka daruj sobie!!! KŁAMCZUCHA ZASRANA!!!!!!

Gość dejzi69
a o co chodzi,bo nie rozumiem,a ja gdzies pisalam,ze nie mam studiow?:)hee,dobre,naucz sie czytac pustaku,ale dalas plame.poelcam nauke czytania ze zrozumieniem,no i niby gdzie ja klamie co?hehe:Pze wszedzie psize jak byk,ze dawno studia skonczylam ze srednia 4,3 ,a ci zal d...gruba sciska i stara:)

ja pier..,ale wy jestes poyebani,a co on ma takiego czego ja nie mam?ja ma prace i dobre studia skoncze ,a on tlyko szkole i to nie skonczona uaahaha.i doi od rodzicow,moich tez

I CO TAM JEST NAPSNAE STUDIA SKONCZE CHYBA NIE NAWET NIE UMIESZ CZYTAC CO PISZESZ??

A CO MIALAS Z POLSKIEGO ZE NAWET NIE WIESZ KIEDY PRZECINKI STAWIAC?? HEHE

no co juz cie nie ma?

Gość dejzi69
a co ci do tego?5 mialam,nie wiem o co sie czepiasz nieuku,ze studia skonczylam czy coW?ez sie wyslow,a jak nie ,to won do szkoly,a nie mi sie o przecinki wpier...osmieszasz sie tu:)buahahaha.dobre,poza tym to nie dyskusja o mnie poyebusko:)wez sie zapisz na studia,napewno cie nie stac i z takim intelektem,to cie nigdzie nie przyjma-nie dziwie sie zreszta,ale plebs i prostaczka,pustak do tego.

Gość dejzi69
sorry,ide na tv,nudzisz mnie,nie bede tracic na ciebie czasu na gadke z polmozgiem:)hhe he.pluj sie dalej gdzie indziej i nie zasmiecaj tematu,zaloz sobie osobny watek jak cie moja osoba tak interesuje,ty mnie w ogole:)

tak ucze sie ide do 1 gimnazjum i co z tego?? wiem przynajmiej kiedy przecinki stawiac i nie klamie tak jak ty!! studia skoncze studia skonczylam dobre ciekawe ze w ciagu kilku dni mozna tak duzo he he nara mala klamczucho

Gość dejzi69
jak mam 25 latto jak w ciagu paru dni,na ra maly obejsrancu idz do skzoly i mnaucz sie czytac ze zrozumienie dalnie ,bo przecinki to nie wszystko, na glupote nie ma rady jak widsc,co sie czpeiles/az?ze studia skonczylam?i od kiedy w pare dni/?jak mgr 5 lat trwaja przyglupie,a ja mam 25.co za debil/ka,.od razu widac.ze gim.mowilam won do szkoly.nie martw sie .od jutra masz szanse:Phehe.moze nadrobisz pedale:)/ko.

Gość dejzi69
a jak ci sie nie podoba cos to dawja na solo,gim.mi rzadne nie podskoczy:)hehe.nie fikaj maly obejsrancu,ale rzyg niekumaty.

Gość dejzi69
nie fikaj maly,tylko od jutra grzecznie za raczke zapier..do gim.ze starymi.pilnuj sie ich lepiej,bo jak widac takie male g..... z ciebie wyroslo,ze capi na km:)hehe.

a Z ciebie co wyrosło skoro tylko potrafisz obrazac co?? nie mial kto ciie wychowac?? a czytac to ty nie potrafisz nawet tego co sama piszesz pierw piszesz ze skonczysz studia a za kilka dni ze maszskonczone to jak to jest nie wiesz co piszesz czy klamiesz co??

a cofnac do szkoly to ty sie powinnas to ty nie wiesz gdzie przecinki stawiac!!! Srednia 4,3 dobre he he

Gość dejzi69
no tobie udowadniac nie musze polmozgu,ty tez obrazasz,kto cie chamie wychowal?wszedzie pisze,ze mam skonczone nieuku,ty nic nie skonczysz:)hehe,widac od razu tempoto chodzaca.gdzie pisze,ze nie skonczyl;am co?chyba masz problemy dalnie z czytaniem.chamie jeden,jaki gnoj w ogole.sam wyzywa,a bedzie mi tu pier..czep sie swojej starej.

Gość dejzi69
26.08.2008] 16:24 dejzi69 ja pier..,ale wy jestes poyebani,a co on ma takiego czego ja nie mam?ja ma prace i dobre studia skoncze , tzn.,ze mam skonczone .umiesz czytac?wiadac,ze nie:)hehe.nie dosc ,ze poyeb cytuje mnie,to jeszcze zle,bo nawet nie kuma co:)hehe,ale jaja.juz zapier..do szkoly z mamusia pod reke?:)hehe.tak to jest jak rodzice gnoja nie pilnuja i siedzi na forum i wyzywa inych i bzduy wypisuje zamiast sie czytac uczyc:)hehe.menda spol.jak sie ma 25 lat,to sie ma studia dawno skonczone patalajzo.

Studia skoncze piszesz zauwazylas??Skoncze!!!! tak napisalas a ne nie skonczylam ty dalej nie widzisz chyba okulary musi se kupic

26.08.2008] 16:24 dejzi69 ja pier..,ale wy jestes poyebani,a co on ma takiego czego ja nie mam?ja ma prace i dobre studia skoncze dwa ostatnie slowa!!!!!!!!!!!

A PO ZA TYM NIE MAM STAREJ MAM MAMUSIE A CO SKONCZE OKOAZE SIE ZA KILKA LAT...

Gość dejzi69
ide se kupke walnac

A Ty autorko nie możesz iść do pracy?? Najlepiej jak widze iść na łatwiznę - i jeszcze pieniążki od Państwa ciągnąć. Dwoje gówniarzy nie ma za grosz odpowiedzialności w sobie i jeszcze mają od Państwa 1000 zł dostać?? A w czym moje dzieci są gorsze ja się pytam? Tylko dlatego, że ja z mężem pracujemy uczciwie i nie kombinujemy?? Co za poyebany kraj :o

Gość dejzi69
powyzej podszyw,a pzoa tym sie pomylila,bo szybko pisze,zdarza sie tu kazdemu tobie tez ,wiec sie swoje starej przypier......STAREJ:)BUAHAHHA!!!nic nie skocznysz to jasne.

Gość dejzi69
czarna pistacja zgadzam sie z toba w 100% albo pozniej dzieci do domu dziecka oddadza jak sie kasa skonczy,to powiedzia,ze im ciasno i w domu nie ma miejsca albo w ogole domu nie maja.

Gość przyszła żona mojego męża
Zrobiliście sobie z mojego topiku jakieś dziwne forum. poprosiłam tylko o odpowiedz bo byłam ciekawa. Poza tym ja i mój facet mamy pokończone szkoły. Obecnie on pracuje a ja niestety nie. Nie miałam przepracowanych 3 miesięcy i niw mogłam iść na zwolnienie. Następna sprawa jest taka... ze nie mogę pracować bo dziś wyszłam ze szpitala trafiłam tak z zagrożeniem poronienia i mam zabronione jakiekolwiek prace. Dodatkowo uczę sie jeszcze dla samej siebie. Dejzi69 Stać nas na dziecko. I nie była to wpadka jak zapewne sobie myślisz. Niestety mój mężczyzna jest tym rocznikiem że jeszcze do wojska go wezmą. Co do rodziców. jak każdy rodzic pomaga swoim dzieciom tak samo nam. Ale nie płaci nam za mieszkanie i inne udogodnienia. WiolkaK A czy Ty jestes taka obeznana w każdym rodzaju prawa i innych sprawach dotyczących życia? Czy tak samo jak koleżanka wyżej potraficie Tylko po kimś "jechać" Moze sama jestes zacofana a jeszcze o tym nie wiesz. Darshana Dziękuje ślicznie za odpowiedz. Właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam. Nie wiedziałam nic na ten temat i dzięki Tobie wzbogaciłam swoja wiedze. Czarna Pistacja Ja nie kombinuje. Zadałam pytanie. i otrzymałam odpowiedz.

Gość gość2017
Jako zasadnicza służba wojskowa proponuję by wojsko wysyłało na Visę na inny kontynent, jedynie z podstawową znajomością języka, bez papierów uprawniających do wykonywania jakiegokolwiek zawodu oraz z nakazem pozostania dłużej niż pół roku. Zobaczymy w jakim stanie wrócą. Założe się, że 99% wróci i będzie mieć nadane kategorię na nowo. W tym przypadku "E". Każdy z "A" polegnie, bo nie da sobie rady. Absolutnie. Bez możliwości przetrwania, bo ubezpieczenia brak, legalności do wykonywania pracy (nie wolno tam pracować na "czarno", bo pracodawcy ryzykują wysokimi mandatami). I przeżyjcie. Bez łamania prawa oczywiście. Po etapie służby zasadniczej wróćcie do kraju i zobaczymy co z was za mężczyźni. Dopiero później myślcie czy nadajecie się na ojców. Bo z tego co dostrzegam, to najwięcej jest dzieciorobów. Nie myślą z czego będa żyć. Nie mają wyobraźni. Myślą, że wszyscy dokoła są przyjaciółmi i pomogą. Ja wiem, że tak nie jest.