prof. dr hab. Jan Pierdola 0 Napisano Sierpień 29, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prof. dr hab. Jan Pierdola 0 Napisano Sierpień 29, 2008 Dokladnie. Wygrales podroz do mojego odbytu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amantka z odbytowa Napisano Sierpień 29, 2008 jak pierdola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca wypowiedź 0 Napisano Sierpień 29, 2008 to musi być ciekawa podróż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prof. dr hab. Jan Pierdola 0 Napisano Sierpień 29, 2008 DOkladnie, dokladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieodwracalne 0 Napisano Sierpień 29, 2008 a ja myśle że zajebiście,napewno jesteś boskim kochankiem...wow już to czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co powiesz na Napisano Sierpień 29, 2008 jak pierdola:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amantka z odbytowa Napisano Sierpień 29, 2008 a ja cos wygralam??? moze jakies wyroznienie chociaz dostane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Sierpień 29, 2008 łysina na czubku głowy i staromodne okulary......zartuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prof. dr hab. Jan Pierdola 0 Napisano Sierpień 29, 2008 Nagrody: 1. Nudny seks ze mna, rucham tylko w jednej pozycji, najczesniej jestem na partnerce a ust leci slina 2.Ogladanie zdjec rodzinnych 3.Wycieczka po mojej podstawowce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Sierpień 29, 2008 która nagroda dla mnie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prof. dr hab. Jan Pierdola 0 Napisano Sierpień 29, 2008 poniewaz nikt z zebranych jakos sie nie kwapi po odbior, mozesz wybrac sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amantka z odbytowa Napisano Sierpień 29, 2008 hmm, to moge sobie wybrac? mam teraz ciezki orzech do zgryzienia:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieodwracalne 0 Napisano Sierpień 29, 2008 to coś dla mnie,ten sex podoba mi się najbardziej,a moze ja wejde na Ciebie??? chętnie Cię dosiądę ogierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prof. dr hab. Jan Pierdola 0 Napisano Sierpień 29, 2008 Wiem, wiem. Staralem sie jak moglem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Sierpień 29, 2008 2222222222222222 nagroda mojaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prof. dr hab. Jan Pierdola 0 Napisano Sierpień 29, 2008 Ojejusiu, stanal mi. (i splonal rumiencem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amantka z odbytowa Napisano Sierpień 29, 2008 to ja wybiore 1, jestem niedoswiadczona wiec seks w jednej pozycji na razie mi wystarczy, a ze slina bedziemy mogli sie jakos uporac(zaloze sobie na twarz recznik zeby nie kapal:O ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Sierpień 29, 2008 Duzo masz tych zdjec?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prof. dr hab. Jan Pierdola 0 Napisano Sierpień 29, 2008 Jestem bardzo niesmialy, ale tez rownie bardzo sie staram. Niedawno zwalczylem otylosc, bonus to moja umiesniona klata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieodwracalne 0 Napisano Sierpień 29, 2008 mniam,teraz to mnie ślinka cieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Sierpień 29, 2008 fajne zdjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieodwracalne 0 Napisano Sierpień 29, 2008 jestem zawiedziona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach