Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nazarta okropnie

DYLEMAT - WEJDXCIE PROSZE I DORADŹCIE..................

Polecane posty

Od paru dobrych lat farbuje włosy - a mianowice rozjaśniam. Albo sama w domu farbą, lub u fryzjera przez pasemka... Różnie to bywało. Ale ostatnio zafarbowałam sobie na średni blod - pod mój ciemny naturalny blond... Ale wyszedł troszke za ciemny - chociaz to nie jest moje nawieksze zmartwienie bo sie troche juz zmył - gorzej bo na pasemkack które robiłam ponad miesiac temu wyszedł taki wyplowialy (i pewnie sie zmyje jeszcze szybciej):( Dodam że w jasnych wlsokach mi jest dużo ładniej.... I co tera z robić??? Wrócić do naturalnego czy isć na pasemka znów??? A jeśli mi sie zmyje ten kolor z tych rozjasnianych to znów polozyc jakis ciemniejszy blon zeby wrócic do naturalnych, czy robic pasemka nadal??? co byscie zrobiły??? niszczyc wlosy czy wrocic do naturalnego koloru???

Gość upupupupupupupupupu

Gość _wredota_
nie wiem jaki masz kolor na wlosach, ale moze sprobuj przez jakis czas wyrownywac kolor szamponetka? ja uzywam szamponetek z Mariona. Maja fajne kolory, nie niszcza wlosow i nie smierdza :)

MNIE BARDZIEJ CHODZI CO ZROBIĆ POTEM???? CZY WRÓCĆ DO NATURALNEGO JAKOŚ (I NP JESZCZE Z RAZ ZAFARBOWAC NA CIEMNIEJSZY JEŚLI SIE ZMYJE TO CO MAM TERAZ) CZY FARBOWAC DALEJ NA JASNY????

Gość _wredota_
poczekaj az Ci sie ten co masz teraz zmyje a saszetki Ci w tym pomoga, bo nie sa trwale dzieki nim bedziesz miala przez ten czas ladny kolor, a nie jakis sprany :)

A POTEM CO??? ZNÓW NA CIEMNIEJSZY??? CZY PASEMKA??? WRÓCIĆ DO NATURALNEGO I NIE NISZCZYC WŁOSÓW DALEJ, CZY ROBIC PASEMKA??/ W JASNYCH MI LADNIEJ:(

Gość _wredota_
jesli ladniej Ci w jasnych, to probuj jakos zmyc ten kolor no i wlasnie...jak bedziesz przez jakis czas farbowac tymi szamponetkami, to kolor nie bedzie trwaly i latwiej ci bedzie zafarbowac na jasny mozesz probowac farbowac co jakis czas o ton jasniejszym