Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadrylia

mojej kolezance zginął wypadku chłopak...i wiecie co powiedziała..

Polecane posty

Gość kadrylia

jak nas odwiedziła,"jednego wam zazdroszcze,seksu, to jest najlepsze lekarstwo na smutek"...troche mnie to przeraziło i mojego chłopaka tez..czy to swiadczy, ze jest nimfomanką?

Gość kadrylia
no niezle

Strasznie długo rozpaczała po utracie chłopaka:o... Powiedz, żeby sobie wibrator kupiła, albo przespała się z pierwszym lepszym facetem, jak seksu jej brakuje, może jej to pomoże na smutek... po utracie ukochanego:o...

no powiem Ci zajebiscie go kochala w innym tego slowa znaczeniu ;] swietna kobieta no ... - ja to bym wpadla zaplakana , nie wiem co bym zrobila, ale napewno nie pomyslalabym o sexie ;/ trzeba byc no nie umiem tego nawet okreslic, ale napewno ma nierowno pod sufitem

Gość kadrylia
tym bardziej mi przykro, ze ten jej chłopak, byl przyjecielem mojego chłopaka, wiec i moim..normalnie, żal powiem tylko tyle, nie wiem co taki fajny chłopak, widział w tak pustej lasce, jeszcze do tego tak młodo zginął:(a taki w porzadku chłopak był:( czemu tcy odchodza?

przesadzacie, niefortunnie to ujela, ale to nie o to chodzi pewnie brakuje jej zwyklej bliskosci do tego z kims kogo juz nie ma i nie bedzie a chcesz wiedziec co bedzie potem? ona znajdzie sobie nowego faceta a srodowisko pewnie bedzie jej wyrzuty robic ze "szybko zapomniala" tyle ze ona ciagle zyje, nie umarla nie oceniajcie dopoki sami nie znajdziecie sie w takiej sytuacji

Gość kadrylia
sumienie k.niech sobie znajdzie, ja nie mam nic przeciwko, ale jej naprawde chodziło o sam "seks" a nie o tulenie!! mowiła tez, czesto, ze uwielbia seks i seks ja odpreza, ze seks to zdrowie..i inne pierdoły

No ja bym się na pewno tak szybko nie "pocieszała":o Później pewnie znalazłabym sobie nowego faceta, ale na pewno jeszcze długo bym nie mogła być z kimś innym.

Gość kadrylia
a ona nam to mowiłą w dzien pogrzebu

wiesz, nie bede sie z toba klocil, bo je nei znam ale pomysl jakie dzialanie na psychike maja dwie sprawy - nagle zero sexu i do tego swiadomosc ze stracilo sie kogos bliskiego to nakreca do dziwnych dzialan czasem, czesto o wiele bardziej destrukcyjnych dla tego kogos niz sobie zdaje sprawe ale szczerze mowiac nei mam ochoty tego dokladniej tlumaczyc

Szczerze wspolczuje co do kolegi-przyjaciela :( nigdy nie zapominajcie. A no chlopak z niej napewno jest dumny ... powiedz, jeje ze on ja slyszy mimo tego,ze teraz go nie ma wsrod was i widzie co ona robi i napewno nie bylby zadowolony z takich uczynkow i slow ;] a co do nowego chlopaka to napewno pewnego dnia znajdzie sie nastepny w sumie racja musi zyc dalej... Ale ja bym tak szybko sie nie otrzasnela,nawet gdybym go straszliwie nie kochla to i tak bym nie mogla sie z tym pogodzic ... wiedzac, ze kiedys go dotykalam i nigdy tego nie zrobie juz, wiedzac, patrzylam mu w oczy, rozmawilam , wiele nie zdazylam powiedziec ... to przykre :(

Co za wredna suka:o... Żeby w dniu pogrzebu swojego "ukochanego" myśleć o seksie... Jakaś jest nawiedzona na tym punkcie:o. Niech sobie poszuka pracy w burdelu, jak jej seksu mało! I urozmaicenie będzie mieć!

Gość powiem tak2
mojemu przyjacielkowi jak zgineła dziewczyna, to mowil,ze przez pół roku , ze tak brzydko powiem ';"nie stawal mu"nie miał ochoty na seks, z wiadomych powodow...ze smutku..z zalu i z rozpaczy..a nie odwrotnie"!!!!

Gość ollllllllllka
raczej dziewczyna była w szoku...

Gość kadrylia
tak jest wredna, na szczesciue unikam jej jak ognia ostatnio, nie chca z nia miec kontaktu!!

Gość inen2
w takim szoku, ze chciała sie ruchac!>>??nie rozsmieszaj mnie, ludzie w szoku nawet sie tak sie nie zachowuja, ona jakas psychiczina!!

Gość Piotruś Ban strikes back
Lipna prowokacja Współczuje idiotkom które się produkują w tym temacie :(

Gość kadrylia
TO NAPRAWDE NIE JEST PROWOKACJA PRZYRZEKAM NA BOGA!!LUDZIE ONA NA ERIO TAK MOWIłA, BOG MI SWIADKIEM! to nie jest prowokacja, nie wpadłabym na taka prowakacje, nawet tylko zycie potrafi byc tak zaskakujace i pokretne

Gość kadrylia
mysli cipkąi tyle

Gość kadrylia
i jak to powiedziała w mowie pogrzebowej to orkiestra umilkła, a wynajęty błazen przestał żonglować aż!!!!!!!!!!!!

:D

"to nie jest prowokacja, nie wpadłabym na taka prowakacje, nawet tylko zycie potrafi byc tak zaskakujace i pokretne" Oraz serial "Moda na sukces":p Tam podobna akcja ostatnio była:p Może cię zainspirowała:p?

Gość kadrylia
nie ogladam badziwiewia patrz moda na sukces..a to z tym żonglowaniem, to oczywiscie denny podszyw

espanola aż 3 razy filozofowałaś w tym temacie :classic_cool: Łykasz prowokacje jak młody pelikan

Gość kadrylia
a tyśPiotruś Ban strikes back jestes cholerny Tomaszek niedowierek

"Łykasz prowokacje jak młody pelikan" A takiego porównania jeszcze nie słyszałam:p Słyszałam z rekinem:p

Kadrylia nie Tomaszek tylko Piotruś, nie umiesz czytać ty debilu, wynoś sie stąd :classic_cool: