Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liberkol

Żone mam. Jednak jestem mężczyzną i potrzebuje czasami odmiany.

Polecane posty

Gość Liberkol

Układa nam się dobrze. Dziecko mamy. Rodzina z nas szczęśliwa. Jednak ja czasem potrzebuję odmiany. Z żoną wszystkiego się nie da i czasami ona nie chce. Korzystam od czasu do czasu z usług prostytutek. Są lepsze od mojej żony, nie mają oporów na anal, na ssanie i dużo lepiej wiedzą czego facetowi w seksie trzeba. Korzystam czasami bo nie widzę w tym nic złego, skoro żona taka nie jest, muszę szukać alternatyw. Nie chce się z żoną rozstawać i jest mi z nią dobrze.

Gość rthz nl
No i git.

Gość dsds
i slusznie. btw zaraz sie zacznie :classic_cool:

Gość oooooooollllllllllllaaaaaaaaaa
zapłać żonie może wtedy zrobi ci dobrze

Gość Liberkol
To co robie nie jest chyba sprzeczne z natura, chociaż zonie bym się do tego nie przyznał. Dlaczego ją denerwować? Od męskiego świata nie da się odciąć, jak żona nie daje i ma zachowania najlepiej poznać jakąś alternatywę. Dzięki temu jestem z żoną, dziecko ma ojca i jesteśmy szczęśliwi.

Gość Teraz Ty jeste s szczęśliwy
a za jakiś niedługi czas twoja kochana żoneczka jak sie zorientuje jaki jestes wporządku to ona znajdzie swoja ALTERNATYWĘ ( no cóż zycie jest przekorne) Zacznij odliczać czas - nie żartuje w zyciu zawsze jest przyczyna i skutek tutaj to prawo zadziała na 100%

Gość tak ją kochasz
ze zarazasz jakims syfem bleehh swinio

Gość Liberkol
Jak ona mnie zacznie zdradzac, to ją zostawie. Nie ma zmiłuj się dla takiej. Ja tylko zaspokajam potrzeby i tak na prawdę jej nie zdradzam. Ale ona musiałaby znaleść sobie kochanka i coś do niego cziuć. W tedy ja odchodzę.

Gość prowkacja 1/10 bo już wiele
prowkacja 1/10 bo już wiele razy była na forum w innym ubranku :o

Gość Katarzynnnka19lat
a jakby Cie zdarzdała tez bez uczuc z kims tylko dla samego seksu odmiany?mam koelzanke która etz korzysta z usług meskich dziwek a ma meza

Gość bozesz ty moj
co za debil

Gość ja mam taką znajomą która
uważa że w tyłek to z mężem nie wypada jak to ona mówi "kochanka to ja mam do dupy a męża żeby był mężem" ale ona przynajmniej ssie po równo wszystkim

Gość NO TAK CZEGO TU SIE SPODZIEWAC
istotko nierozumna...maszyno do sexu jestes zalosny, "nie ma zmiłuj dla takiej" --- każdy zdradzający jest taki sam, a ty jestes kurwą samczą i zyczę ci żebys zdechl na jakiegoś syfa złapanego od tych dziw !!!

Gość provo 3/10
3/10 bo jednak nadal sporo ludzi sie nabralo mimo ze kotlet odgrzewany 100 razy;)

Gość w.w.w.
eee tam, ona Cie nie zdradzi, ona tylko zaspokoi swoj naturalny pociag do odkrywania obcych fiutów. co, nie wiedziales ze kobiety tez maja naturalne instynkty seksualne?... biedactwo, ale grunt ze Ty jestes szczesliwy. pomysl jaka Twoja zonka bedzie jak sie dowie. ulala, az jej zazdroszcze, pewnie bedzie plakac ze szczescia w poduszke... ale Ty przeciez nie zdradzasz... mam nadzieje ze syna wychowuje bardziej zona niz Ty, po co nam kolejny skurwysyn na swiecie...

Gość Jaki śmieć
tylko tak Cię można określić