Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczna mała

Dlaczego brunetki mają największe powodzenie u facetów?

Polecane posty

Gość a co tam jestt
no ty tez możesz mi nagwizdać, jakbym poszła na solarium to upodobniłabym sie do dody albo mandaryny i innych pokemonów, to wyglądałoby jakbym miała brud na twarzy, jestem zadowolona ze swojej jasnej karnacji i wcale twojej nie zazdroszczę 🖐️

Gość śliczna mała
No czyli podsumujmy topik. Brunetki są najpiękniejsze i faceci wybierają je w pierwszej kolejności, a jak jakiś nie może sobie pozwolić na brunetke to zadowala się od biedy wyblakłą bladą blońdyną z widocznymi wszędzie żyłami :o No to podsumowaliśmy temat :classic_cool: Dziękuje za partycypacje w dyskusji

rozmawiałam z wieloma facetami jedni wola bladynki drudzy brunetki to zalezy od faceta jednym się podoba bladynka drugim nie , ja jestem brunetka i nie chce się farbowac na blond tylko dlatego że blondynki maja większe powodzenie,

Gość katarina zeta dżons
wiecie co?? Kobiety drogie... Wszystkie jesteście piękne, jeśli po pierwsze o siebie dbacie, a po drugie - macie piękne serce. Jestem brunetką. Taką sobie. Nie gorylicą bo dbam o siebie. Blondynki bardzo mi się podobają - obiektywnie. Piękne zadbane blondynki cieszą oko, tak samo jak zadbane brunetki. Byłam blondynką jakiś czas, ale ten kolor do mnie nie pasuje. Nie to żebym kiepsko wyglądała ;) Ale jakoś jako brunetka czuję się lepiej sama ze sobą. Bo jestem sobą :) Czy brunetka, czy blondynka - zamiast drzeć koty ze sobą, lepiej mówcie sobie komplementy. Nienawidzę kłótni, bo o co tu wojna? Wszystkie jesteśmy piękne, o ile mamy piękne wnętrze i zewnętrze ;) Jesteście piękne wszystkie. Ot co. Jak mawiał mój ex "Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba"

Gość a co może się podobać w
brunetkach? te wąsy jak u Wałęsy?

Gość a co tam jestt
prawda jest taka że blond zawsze będzie w modzie i na topie, już od czasów starożytnego Egiptu Egipcjanki próbowały rozjaśniać swoje włosy, bo nawet w tamtych czasach blond był rzadkością .. tak jest też do dziś: we Włoszech dziewuchy też rozjaśniają swoje czarne włosy :classic_cool: be yonce knowless zaczyna wyglądac jak lalka barbie itp, w show biznesie rzadzi blond , faceci na południu Europy jak widzą blondynkę to dostają świra :classic_cool: itd itp.. i tak nie masz się czym chwalić, wcale nie jesteś wyjąk\tkowa a już na pewno nie śliczna :classic_cool::O

Gość durna babo
fakt faktem że to blondynki częściej atakują brunetki niestety. Nie wiem czemu tak jest.

Gość a co tam jestt
bzdura to brunetka pierwsza zaczęła atakować blondynki :P

Gość Wyjątkowość Blondynek jest ...
... rzeczą oczywistą: WSZYSTKIE dziewczyny rasy czarnej i żółtej, do tego wszystkie Hinduski, Arabki i Latynoski są brunetkami. Jest ich od zarąbania, a facetów najbardziej pociąga to, co wyjątkowe. Wyjątkowe są zaś blondynki, najlepiej z kręconymi włoskami... ;)

Gość vuivvytc
najladniejsze sa brunetki bo maja ciemna skore ciemne wlosy i ciemna oprawe oczu i nie sa takie wyblaknieta jak blondyny:)

Gość durna babo
raczej jedna durna baba zrobiła prowokację, na co każda średnio inteligentna osoba powinna wpaść od razu. Ja jako brunetka nigdy nie wyzywam blondynek, natomiast przy okazji takich tematów zawsze znajdą się kobiety mówiące o wąsach i innych gorylich cechach. A takie rzeczy to zaburzenia hormonalne a nie cecha.

Gość a co tam jestt
to już raczej rude są jeszcze bardziej wyjątkowe bo jest ich najmniej, pod warunkiem że to są ładne rude... miałam taka koleżankę w klasie z ciemnorudymi włosami, jasną karnacją, piwnymi oczami, piegami, miała ciemną oprawę oczu ale te włosy miała po prostu bajeczne:)

Gość śliczna mała
Taa i zero powodzenia u facetów :D Jak to rude

a ja wlasnie przed chwilka ufarbowalam sie na czarno... hehe. jestem naturalna blondznka. ufarbowalam sie tylko dlatego ze mialam okropne blond odrosty. a tak bardzo chcialam wrocic doswojego koloru ale mi sie nie udalo... odrosty mnie wkurzaly! i jak ja mam wrocic do swojego koloru..

Gość Katarzynnnka19lat
ludzie blondynki dla mnie sa bardziej ukochane niz brunetki.Znam wiele dziewczyn jakos blondynki sa czesciej miłe,ciepłe maja wiecej kobiecych cech i mnej testosteronu i o to chyba chodzi a nie to aby dziewczyna miałą meskie geny silne rysy twarzy .Kobiecosc jets przeciwienstwem meskosci

Gość vuivvytc
buhahahhahaha ze niby brunetki sa meskie!!! ale sie usmialam:D

Gość no właśnie o to chodzi
Brunetki bez depilacji zmieniłyby się w małpy, a u blondynek pojawią się tylko drobniutkie jasne włoski. Blondynki są milsze, jasna cera to przecież zaleta, a nie wada, że już o ślicznych niebieskich oczkach (najpiękniejsze jakie są!) nie wspomnę.

Gość Czy to prawda że twarz ...
... brunetki bez golenia będzie wyglądała po roku jak u Leonidasa pod Termopilami?

Gość durna babo
katarzyno 19 a nie wiem czy wiesz ze testosteron odpowiada np za popęd seksualny a estrogen zmniejsza pożądanie a ilość hormonów zależna jest od tego w jakim momencie cyklu kobieta się znajduje. Natomiast teoria o tym że nadmiar męskich hormonów jest powiązany z kolorem włosów... hmmm czy to oznacza że blondyni są zniewieściali?

Gość Czy brunetki bez depilacji ...
... zaczynają po pewnym czasie skakać na kucaka i jeść banany?

Gość durna babo
a ty cywilizowany cwaniaczku pisz pod jednym nickiem :)

Gość facet z krwi i kości
powiem wam tak niebieskie oczy i blond włosy mają tylko dziewuchy ze wsi c o widłami na polu gnój przewracają, najpiękniejsze kobiety -wygrywające konkursy miss na całym świecie - to właśnie brunetki. I powiem wam jeszcze coś: na dupę do wyruchania - blondynka na żonę, matkę i najlepszą kochankę - brunetka. Blond blachary - won!! PA

Gość facet z krwi i kości
Wybaczcie mi, blondynka mnie rzuciła :( Zostały mi tylko te denne brunetki 😭 Przegrałem życie... :-O🖐️

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam blond wlosy i niebieskie oczy i jakos nie jestem ze wsi:) kto Ci to czlowieku powiedzial i blachara tez nie jestem:) wszyscy mysla ze blondynki sa glupie a to brunetki farbuja sie na blondynki i robia nam opinie :P

Gość a co tam jestt
facet z krwi i kości nie jesteś żadnym facetem z krwi ikości tylko żałosną imitacją faceta:) ja jestem z miasta i nie jestem blacharą, a konkursy faktycznie wygrywają brunetki ale nie polskie brunetki tylko Latynoski-czyli Meksykanki, Hiszpanki, Brazylijki- c iekawe czy wg Ciebie wśród rodowitych Latynosek są blondynki:O

Gość krpelka
HMM JESTEM BRUNETKĄ... NA POWODZENIE NIE NARZEKAM, ZNAM WIELE BLONDYNEK, KTÓRE TAKZE NIE MARUDZĄ W TYM TEMACIE :) WSZYSTKO ZALEŻY OD OGÓLNEGO WYGLĄDU... I OCZYWISCIE OSOBOWOSCI... ROZMOWY NA TEMAT... CO FACECI WOLĄ NIE MAJĄ SENSU

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale ile razy mam powtarzac ze to brunetki farbuja sie na blond i pozniej robia nam taka opinie blachar i szmat:) a po pierwsze nie kazda blondynka jest taka jak piszesz facecie:) brunetki tez takie sa znam duzo ciemnych kurewek:)

Gość brunetka1989
sliszna-mala chyba trafila wam na kompleks, zgadzam sie ze blondyny wygladaja jak swinie!!!!

Gość yy
blondynki nie wygladaja jak swinie niby czemu:)? bo maja jasna karnacje:)? wolalabym wygladac jak swinia niz jak gorylica haha

Gość yy
hrrrr hrrr łiiiiiiiii :classic_cool: