Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczna mała

Dlaczego brunetki mają największe powodzenie u facetów?

Polecane posty

Tak naprawdę sama chciałabym być blondynką... Nawet mój chłopak mnie zostawił dla blondynki... Dlatego tak bardzo nienawidzę blondynek!

Gość brunetka1989
UUUuuuUuu!! banana!!! banan!!!

Gość nie moge uwierzyc
to jakas absurdalna pseudo-dyskusja i nei moge uwierzyc w jej poziom...zal mi was dziewczyny, na prawdę :P A co do powodzenia...tez zauważyłam wśród moich kumpli tę tendencję o której facet tu wspomniał: "wyrywają" i zaliczają blondynki...na ony biora sobie brunetki....! Z pozdrowieniami dla wszystkich - koleżanka Blondynka ;)

Gość yy
nie podszywaj sie pode mnie dwa ostatnie to nie moje:)

Gość maja lepsze geny
to i lepsze powodzenie

świnie i blachary nie depilują sobie ciała bo uważają że jasnych włosków nie widać. A złap potem taką zarośniętą świnię za nogę - można się porzygać... brunetki mają w sobię tę "tajemnicę".. to coś - czego żadna z tych blond szmat nigdy nie będzie mieć.

Gość yy
hitler uwarzal ze tylko blondyni o jasnej karnacji i niebieskich oczach sa najpiekniejsi i co z tego ze to slabsze geny?:)

Gość maja lepsze geny
to niech cie hitler pokocha

Gość yy
oj facet chyba rzeczywiscie jaka blondyna Cie zranila albo Tobei sie jakas podoba a nie mozesz jej miec:) bo skad taka nienawiscxD?

Gość tajemnicę małpich genów
człowiek neandertalski = brunetka :D

Gość to nie jest żaden facet
tylko czarny nick-filia założycielki topiku, czyli sfrustrowanej brunetki, której nikt nie chce :-O

Gość Nie pisałem o tym że
Temat jest beznadziejny,ale jak bym musiał wybrać to chyba brunetkę.Rzecz gustu!

Gość yy
fakt o gustach sie nie dyskutuje:)

Gość durna babo
kobiety są straszne :O

Gość yy
a teraz bruneci czy blondyni?:) osobiscie wole brunetow z takimi ciemnymi oczkami mmm:D

Gość Oczywiście że bruneci ...
... bo dziewczyna powinna mieć blond włosy i niebieskie oczka. To facet powinien mieć ciemne włosy i oczy. Niestety, brunetki mają cechy typowo męskie i nie mogą sobie z tym poradzić. Pewnie co druga z nich to kryptolesbijka :D

Gość durna babo
a ja na odwrót gustuje w blondynach :)

A co powiecie na złamanie tego schematu: blondynka o brązowych oczkach i brunetka o niebieskich? :) ciekawe kombinacje ;) ja się zaliczam do 2 ..ale do blondynek nic nie mam :) A facetów preferuje brunetów ^^ Kumpela co chwile zmienia kolor wlosow i na powodzenie niezaleznie od koloru nie narzeka.Caly czas takie samo ;)

Gość a to w ogóle jest możliwe
żeby naturalna blondynka miała kolor oczu inny niż niebieski? czy istnieje zależność genetyczna, że blondynka musi mieć niebieskie oczy?

w tych czasach wszystko jest mozliwe :P osobiście znam blondynkę o brazowych oczkach :) (dodam ze naturalna) a czy to az takie dziwne? genetycznie jest mozliwe...

Gość mam ciotke ktora
wyszla za maz za wlocha i ma 2 coreczki blondynki jasnowlose z duzymi czarnymi oczami

tak jak wy świnice wolicie brunetów - tak my wolimy brunetki. Wyblakłe blondyny są bez wyrazu, zresztą jakiekolwiek zdanie miałbym na ten temat, wasz pyszałkowatość i brak wrodzonej inteligencji sprawia, że i tak wiecie 'lepiej'. Mężczyzna czy kobieta - jeśli ma blond włosy, wygląda jak świnia. Jesteście żałosne i beznadziejne że śmiech na sali :DDDDD Głupie puste blondyneczki - blachary, szmaty i ku.rewki. Powodzenia dziw.ki!!!

Gość blondyny są
obrzydliwe, sorry, nie mógłbym być z blondyną:onawet by mi nie stanął:D

Gość kiniaaaa
"facet z krwi i kości" ty chyba masz jakies problemy :/ jak laska cie rzuciła to nie powod do wypisywnia akich rzeczy na forum A ja i tak wole rudych :P a łysi to juz w ogole bobma jak dla mnie :P :P

Gość Nio ja jestem brunetką
i muszę przyznać że mamy większe branie niż blondyny :P

:-P a ja z natury jestem blondynka , ale nietypowa , bo mam wielkie brązowe oczy i włosy koloru ciemny popiel i na powodzenie nigdy nie narzekałam , wręcz przeciwnie , ale myślę ,że to nie od koloru włosów zależy ......;-)

A ja się zgodzę z "facetem z krwi i kości" co do tego że: "brunetki mają w sobię tę "tajemnicę".. to coś" heh masz rację ;))

Gość a xauważyliście że blondyny
częściej grają w erotycznych filmach?