Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oli moli

kto brał gynalgin

Polecane posty

Gość oli moli

brałam gynalgin przez 7 dni niestety ósmego dostałąm okres czy powinnam po skonczeniu okresu wziac te dwie ktore zostały czy moge juz odpuscic natomiast 4 dni po okresie powtorzyc cytologie słyszałm ze to najlepszy czas na to badanie. jak wezme po okresie te dwie tabletki bede musiał czekac 7 dni na cytolagie. co mam zrobic miał ktos taka sytuacje?????

Gość od razu
ja bym wzięła wtedy co się pojawił okres, na noc, bo te tabletki bardzo długo wypływają, nystatynę też brałam podczas okresu - tak mi zaleciła gin. no chyba ze masz baaaaaardzo obfite okresy ze co pół godz musisz zmieniać podpaskę to wtedy raczej nie ma sensu...albo pod koniec okresu jak już krwawienie nie jest takie obfite, aby zrobic ta cytologie w określonym terminie,,,

Gość lili oki
czy poskonczeniu kuracji gynalginem powinnam odczekac jakis czas z alkoholem

Gość a co pisze
hmm a pisze coś o przeciwwskazaniach? to się zastosuj...chociaż ja nie pamiętam nic takiego, w każdym razie w trakcie bądź od razu po skończeniu jakieś piwko chyba wypiłam ale nie dużo, i nie zwracałam na to jakiejś szczególnej uwagi, no ale jak tam tak pisze to dużo nie pij, to pewnie chodzi o reakcje alergiczna czy coś, ja w ogóle tego gynalginu nie dokończyłam brać, zużyłam tylko 6 globulek, bo mnie strasznie uczulał i już wytrzymać z nim nie mogłam, jeszcze mi bardziej podrażnił na zewnątrz.

Gość lili oki
na wiekszości z lekarstw nic nie wsponiaja o interreakcji z alkoholem.ja własnie wziełam tylko 8 i dostałąm okres jeszcze dwie zostały i nie wiem czy je konczyc....dziekuje czi za odpowiedz