Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia1986

Mój chłopak woli grube??

Polecane posty

Gość Asia1986

Mój chłopak mnie zdradza... z internetem. jestem wysoką (174) bardzo szczupła zielonooką blondynka, nic mi nie brakuje, zgrabna, zajmowałam siefo tomodelingiem kiedyś.. A on chyba woli inne. kiedys jak sie upił to sie przystawial do mojej dalekie j kumpeli, lekko zaokrąglonej i niezbyt ładnej se ocs żartował że ma ochote posuwac kobiete miedzy wielkie cyce. mysłałam że to żarty bo chłopy nie tak sie zachowują po paru piwach... ale na twardym dysku znalazxłam pełno fotek z puszystymi paniami w pozach niedwxzuznacznch.. seks jest ale jakiścoraz bardziej rutynowy taki. nie wiem co mam robic, on chyba jest nienormalny :(:(

Gość Grube sa bleeee
chinka to spaślak :D

Gość bbonifacy
Najgorsze są chude laski nie mające ani biustu ani tyłka.

moze potrzebuje terapi?? albo to nie jest prawdziwy facet?? zeby wolal GRUBE? aaa pewnie o to chodzi ze chciialby uprawiac seks z kobieta ktora MA cyce i pupe:) moze to tobie czegos brakuje:P

Gość dzej zi
Bo kobiety sobie ubzduraly, ze faceci lubia chude kobiety bez tylka, cyckow i wciecia w talii, do tego obowiazkowo w rurkach:D

Gość myślę że to prowokacja ale
Jeśli prawda to też pytam: otyłe, czy lekko zaokrąglone, z dużym buistem, biodrami, lekko okrągłym brzuszkiem? :P Jeśli to pierwsze, to jest fetyszystą, jeśli drugie - samcem, których całkiem sporo :P Dla mojego męża na przykład, dziewczyna taka jak Ty, byłaby niewidzialna :) Może rzeczywiście jest z Tobą, bo jesteś laską do pochwalenia się albo po prostu Cię kocha, ale nie kręcisz go seksualnie. Tk czy owak, przemyśl sens tego związku.

Gość purchawa
Asia1986: 1. moze to ty jestes nienormalna? 2. Przytyj z 10 kg, jesli sie nie polepszy, to znaczy ze wh niego jestes do doopy niezaleznie od wygladu.

Gość Onanizatorr
ja sie tez onanizuje mimo ze mam zone po prostu to lubie nie dlatego ze jest z nia zle czy jej nie kocham po prostu tak lubie ona nakryla mnie na tym pare razy i teraz mnie rozumie ;-)

Gość mastur
Ewa, koieta powinna mieć cyca, dupkę i cipkę. To jest złoty trójkat.