Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gordon Freeman

wszystkie kobiety to podle i zimne suki

Polecane posty

Gość Gordon Freeman

od tej pory kazda jaka zdobede bede zdradzal i krzywdzil na to zaslugujecie

też tak myślałam, tylko o facetach i już nawet się zabrałam za krzywdzenie... chyba niepotrzebnie. 😠 :-(

Gość MaBaker
Wszyscy faceci to zimni dranie. I odtąd kazdego którego wyrwe wykorzystam i porzuce! i co ty na to?!

Gość imz
Facetow sie to nie dotyczy :P

Gość lampka polnocna1
"wszystkie kobiety to podle i zimne suki " ... jeszcze nie wszystkie ale ucza sie ucza :) najczesciej od was:)

Gość powiedz to mamusi. swojej.

oczywiście, w dodatku lecą na kasę i dobry samochód, rozmawiają tylko o kosmetykach no i lubią gdy facet im od czadu do czasu przywali :P debilne masz stwierdzenia człowieku

Gość Gordon Freeman
"oczywiście, w dodatku lecą na kasę i dobry samochód, rozmawiają tylko o kosmetykach no i lubią gdy facet im od czadu do czasu przywali " no to sie nie mija zbytnio z prawda moje stwierdzenia nie sa wcale debilne tak po prostu jest

Gość Gordon Freeman
czemu zal ? dzieki temu ze bede skurwielem w stosunku do kobiet bede mial calkiem lajtowo zero uczuc i zadnych rozczarowan

Gość topik 3457868665763
z tej serii! 😴

Gość Gordon Freeman
z reszta bycie kims taki to jedyna opcja na to zeby miec powodzenie bo wy nie mozecie miec za dobrze

Gość Ismena1
Nie wszystkie kobiety to \"podłe i zimne suki\". Po prostu Ty akurat takie spotkałeś. A właściwie, to pewnie one znalazły Ciebie... Bo te dobre i ciepłe nie narzucają się ludziom i czekają aż ktoś znajdzie je. A może TY po prostu traktowałeś te kobiety w niewłaściwy sposób i tak Ci się odpłaciły...?

Gość krach
Może jednak nie masz racji. Moja dziewczyna ma sukę i jest dla niej bardzo czuła i często ją wyprowadzam, to znaczy jej sukę czyli jednak psa. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie ten wyjazdy, ta magma nieporozumień, błoto na butach i ciągłe krzyki matki.

tak, tak najlepiej zacznij już od dziś... idź powiedź matce, że zimna z niej suka i trzeba jej dać łomot, żeby się jej w tym popieprzon*m łebku nie poprzewracało Podobno najlepiej zacząć robić zmiany w swoim najbliższym otoczeniu. Śmiało, idź powiedź tak matce, siostrze i każdej kobiecie,którą znasz. Na pewno się ucieszą.

Gość jaaaasne
Hehe, jak to mówią - ciągnie swój do swego. W świetle tego stwierdzenia jaki Ty jesteś, że tyko takie kobiety spotykasz? :P

Gordon Freeman --> skończ się mądrzyć, bo JA jestem podłą i zimną suką, a mój chlopak nie narzeka. może tylko czasem. :p

Gość Gordon Freeman
ja sobie nie mam nic do zarzucenia ,w kazdym razie nic powaznego do tej pory zadnej zle nie potraktowalem i nigdy nie zdradzilem

Gość a to sobie zdobywaj zdradzaj
i krzywdź - na koncu i tak stwierdzisz że przegrales zycie. 😴🖐️

Gość ggf
phi!! jasne.. "zadnej zle nie potraktowalem i nigdy nie zdradzilem" Akurat!! Dobry żart :D :D

Gość co takiego....
Ci zrobiła jaks? powiedz :)

Gość Gordon Freeman
teraz moge tak powiedziec zachowywalem sie zupelnie inaczej ,ale teraz to sie odmieni i na koncu stwierdze cos zupelnie innego trzeba korzystac z zycia i zapomniec o takim gownie jak milosc czy wiernosc to bzdura

Gość mimo wszystko napisze
do tej pory zadnej zle nie potraktowalem i nigdy nie zdradzilem" fajny jestes. gdzies ty sie uchowal?:D

Gość Faceci robią jeden podstawowy
Błąd zaczynaja od kasy.Wiesz ile jest wartościowych dziewczyn byłbys w szoku gdybys wiedział.I nie są to paszczony tylko extra zadbane laski. Jak poznajesz taka nie zaczynaj od bajeru co masz co mozesz jej dać.Zamiast drogiej restauracji zaproś na spacer. My kobietki jestesmy baaaaaaaaaardzo romantyczne,lubimy byc zdo bywane. Musisz zmienic taktykę. Pozatym obejrzyj film dokumentalny pt SEKRET pokazuje on jak funkcjonuje nasz umysł.Film mozna sciągnąc z NETA Owocnego seansu :)))

Gość Dżimiii
A ja kobiety bardzo lubię... stukać.

Gość olejzpierwszego
kazda moze nie ale tak z 99% to tak jest sukami.... nie beda sie nad toba litowaly... nie bedziesz im potrzebny, nie bedziesz ich pociagac to pojdziesz w odstawke albo zostaniesz po to by ja wspierac i dostarczac kase...

Gość olejzpierwszego
problem z dzisiejszymi facetami jest taki ze sa mentalnie w XIX wieku.. sadza ze kobiety tez tam sa.... walaja im sie po glowie jakies nie aktualne idealy i romantyczne bzdety - robia glupoty dla swoich kobiet... jak to sie konczy wiadomo - facet na koniec utrzymuje kobiete, biega za nia, znosi fochy i pracuje ponad sily i jednoczesnie bierze na siebie obowiazki domoweb o tak mowia w telewizji ze nowoczesny facet powinien tak robic... ale potem okazuje sie ze pojawia sie kolega z pracy - ktory nic jej nie dal za to ona mu dala duzo... no i facet ma problem bo dla takiej baby zwiazek byl ok bo miala wszystko za darmo i nic od siebie nie dajac a facet tylko za nia latal i teraz ma gowno dopiero kiedy sobie uswiadomisz ze nie musisz poprawiac zycia kobiety, ze nie masz obowiazku poswiecac swojego zycia dla niej, nie musisz tolerowac jej odbic i fochow i naprawde nie musisz nad nia nadskakiwac jesli ona tego nie robi - to dopiero wtedy masz szanse na udany zwiazek

Gość takie tam duperele...
Masz syndrom osoby zdradzonej, Freeman :( Minie Ci... Mi minęło :D

Gość szczopczak
kobiety należy walić na zimno !!!!!!!!!!!1