Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gordon Freeman

wszystkie kobiety to podle i zimne suki

Polecane posty

Gość Ufol
Wy jesteście takie głupie(nie wszystkie), że aż się smutno robi że takie kobiety chodzą po ziemi. Kobiety zawsze były pod mężczyznami i nam usługiwały. Nawet bóg kiedy stworzył człowieka najpierw stworzył męzczyznę i powiedział, że stworzy dla niego kobietę aby mu SŁUŻYŁA. A wy w większości jesteście dziewczynkami które za dużo sie naczytały pisemek typu bravo w którym było napisane, że facet żucił dziewczynę, a ona tego nie może zrozumieć i mówi załamana \'\'faceci potrafią tylko ranić\'\' buhahahaha. No i też mówią tak dziewczyny które nigdy nie miały faceta albo nie doświadczyły porzucenia ani poniżenia przez mężczyznę tylko mówią \'\'faceci są okropni buuu buuu\'\' bo wyczytały to w głupim pisemku i chcą się na tym wzorować. Pomyślcie o nas jak nas ranicie rzucając nas, bo wyczytałyście to w jakiejś gazecie dla blondynek. Tylko faceci nie są tacy(Bo są generalnie bardziej inteligentni choć są małe wyjątki), żeby wypisywaćw internecie że dziewczyny potrafią tylko ranić. Nie, my po prostu zamykamy to w sobie i nie mówimy o tym głośno. Poza tym ze statystyk wynika, że to chłopacy popełniaja częściej samobójstwa niż dziewczyny, a przek co? Przez durne pisemka które dziewczyny namiętnie czytają i słuchają rad typu \"rzuć go bo on się spojrzał na inną i to znaczy, że cię nie kocha\"buhahaha. Nie znaczy to, że wszystkie dziewczyny są takie. Znam pare fajnych normalnych dziewczyn z którymi można normalnie porozmawiać. I ja szanuję kobiety i kocham je ,ale potępiam idiotki które mówią o facetach różne obraźliwe rzeczy choć nie zdają sobie sprawy, że to dzięki nam cywilizacja i nauka cały czas się rozwijała i rozwija i słuchają też kolorowych pisemek jak własnej matki. Pozdrawiam mądre dziewczyny.

Gość Ufol
I nie tylko cywilizacja i nauka, ale WSZYSTKO!!

Gość Konrado
Kobiety są po prostu silniejsze psychicznie i mniej kochają. Dlatego łatwiej jest im pozbierać się po rozstaniu, mogą odejść nie odwracając się za siebie i wytrzymają to z honorem, mogą stracić wszystko ale znajdą siłę do dalszego życia. Tak to już jest. Mówie tutaj o normalnych, przyzwoitych ludziach, a nie kanaliach.

ufol......przedewszystkim nie kazdy jest wierzacy...i nie kazdy musi wietrzyc w te brednie o stworzeniu czlowieka... czlowieka nie stworzyl zaden tam bog.....powstanie czlowieka to czysta biologia..... kobieta ktora nigdy nie byla w zwiazku lub nie byla porzucona nie piperzy tak bo przeczytala cos w pisemku....bo takie kobiety sa przewaznie bardzo ufne..... gadac ze facet potrafi ranic potrafi kobieta ktora zostala porzucona....... pozatym nikt przeciez nie mowi ze faceci tez nie moga czuc sie urazeni kiedy partnerka ich zostawi.....to dziala w obydwie strony.....

racja pain au chocolat jedni zawiedzeni będą mówić, że wszystkie kobiety to suki a inni zdecydowanie mądrzejsi w sądach i postawie, stwierdzą, że spotykali się z nieodpowiednią kobietą (jakkolwiek ją nie nazwą) , ale nie uogólniają, że wszystkie bez wyjątku są takie. równie dobrze, zdradzona kobieta może powiedzieć, że mężczyźni to ch*je myślący tylko przyrodzeniem i zdradzający non stop. Wszystko zależy od charakteru, rozsądku i poniekąd własnej dumy.

Gość Manekin Ż/M
Kobiety to źródło zła wszelkiego :D Są brzydkie - muszą się malować są glupie - więc milczą śmierdzą - więc używają perfum i mają okreś :D

Gość ofe rma
jak można wierzyć komuś, kto krwawi co miesiąc a nie zdycha? :D żartowałem, kobiety są OK. inaczej twierdzi tylko zakompleksione frajerstwo które kopnięte w dupę nie widzi problemu u siebie a szuka ich u kobiet.

Gość Manekin Ż/M
krwawi 3 dni i nie zdycha :D

Gość ANNA KOWALSKA Z KOWALIC
a tak naprawde to na co lub po co nam kobietom, facet potrzebny,po namysleniu , mysle ze na nic!!!!, noo tak ptaszek,ale co po nim, mamy juz wibratory...itd.. ;PTO DLA ZAROTZMIALYCH PANOW; A DLA TYCH KOCHANYCH; ;;NIE DLA PASA KIELBASA;; I ,,za wysokie progoi jak na wasze cienkie nogi;;

Gość ma racj e wejdźcie na temat
matki, zony i kochanki teraz koleżanki... Puszczają się tam z arabami, zdradzają mężów aż im pipy piszczą twierdząc, że to z miłości... Byłem, widziałem, wyzwałem

Gość ofe rma
fakt, podstawową różnicą jaką widzę między kobietami i mężczyznami to taka, że jak facet zdradza to z chuci i jak mu się laska podoba to po prostu mu się podoba. kobiety natomiast porywy cipki od razu nazywają MIŁOŚCIĄ. dlatego uważam że kobieta jest od swojego krocza uzależniona dużo bardziej niż facet od swojego i częściej się nim kieruje a jak chce czekać z seksem do ślubu czy "lepszego poznania" to tylko dlatego że facet podoba jej się tak sobie jest natomiast "dobrą partią" i seks będzie dla niego nagrodą za zaangażowanie i "dobre sprawowanie".

To już wie każdy, ktro dłużej siedzi na Kafe i czyta topiki :) PS. Urzekła mnie Twoja historia. Z Bogiem 🖐️

Gość poprostu
Mam syna który chodził z dziewczyną ponad 6lat zaręczyli się, ustalili datę ślubu, zalatwili wrzestkie formalności w kościele wynajeli salę na wesele , kamerzystę . Kupiłem DOM żeby mieli gdzie mieszkać , urządzili całe piętro wspólnie , do wesela zostało 10 miesięcy a ONA srwierdziła iż niewie czy go jeszcze kocha . Spakowała się i wiprowadziła .Jaki jest stan psychiczny syna nie warto pisać można sobie wyobrazić

Gość wolnosc
dokładnie takie są kobiety bez wyjątku maja nas facetów jako zabawki i fabrykę kasy i spermy zęby mogły się rozmnażać i oraz są fałszywe zakłamane wiem bo już miałem kilka kobiet w życiu i jestem po jednym zawiasku nie udanym gdzie narobiła długów i zwinęła manatki do innego zęby mogla go wyssać

Gość żalmiwas
TAK CZYTAM TYCH WASZYCH WYPOWIEDZI I WIECIE CO BARDZO MI WAS ŻALLLLL FACETÓW

Gość Prawda_ON
wolnosc ; masz 100% racji , oczywiście kobiety nigdy się do tego nie przyznaja, ale chodzi im tylko i wyłącznie o kase i wygode. Maja ekstra w dupie nasze uczucia bo same sa ich pozbawione, kochają tylko mamone a nie nas. Jest ok do czasu kiedy nie zabraknie ci kasy na ich zachcianki albo kiedy nie pojawi sie inny facet który ma jej więcej. Wyssać , Wykorzystać, i kopnąć w dupe na koniec - tym się kierują - "BLACHARSTWO" W CZYSTEJ FORMIE. Pozdrwaiam wszystkie Panie które kochają swoich facetów-HAHAHAHAHA.

Gość zalmiwas
Czy próbowaliście kiedyś seksu w samochodzie? A jeśli tak, to w jakim i czy było przyjemnie? A może to szalenie przereklamowana sprawa

Gość Bravo Ufol
Brawa dra Ufola;] On ma racje tępe suki...gdy by nie my to byscie nie mialy ttego wszystkiego co teraz nas otacza byscie dalej laske robily za kare... kobiety zawsze uslugiwaly..tak bylo jest i musi byc!!!! Precz z Feministkami

Gość GOLF
też tak myślę na temat facetów i już nigdy się nie zaangażuję i nie chce stałego związku ani miłości, pierdolę to dość już łez wylanych ;//

Gość GOLF
Prawda_ON akurat ja nie jestem taka jak napisałeś... ;/ i to zawsze faceci mnie ranią, zdradzają ehhh szkoda gadać...

Gość GOLF
idę spać, do dupy z tym życiem... Dobranoc

Gość dumdum
Dzieci nauczcie się pisać poprawnie (nie tylko wulgaryzmy) a potem dopiero zacznijcie myśleć co wypisujecie. A TERAZ SPAĆ do łóżeczek

Gość m22222222222222222222222222222
akurat te co szanujesz, to zimne i objechane s... , jak powiedziałeś. Nie masz sobie nic do zarzucenia, fREEMAN, ja mam odmienne zdanie. Piszesz ze mną, udajesz przed rudą, ze nie ma blondi. Brawo- Twoje post. jest wystarczająco wyrachowane, zimne i kalkulujesz- jak na tym wychodzisz, widzisz po bazylku:P I koniec opinii.

Gość gość
kobiety jak cos chca to zmieniaja ton głosu i zachowanie. jak robisz cs wbrew temu co ona chce to bedzie robiła wszystko na złosc tobie i nie bedzie sie liczyła z twoimi uczuciami i potrzebami bo o co ona uwaza jest najwazniejsze niewazne ze jes o to totalnie nie logiczne

Gość gość
wy facieci nie lepsi !! i wypraszam sobie obrazania mnie !!

Gość gość
a ja tam poczytałam i się pośmiałam co najwyżej, bo wiem, że nie warto się traktować poważnie zdania kilku osób z forum i generalizować. Ale fakt dla zabicia nudy to forum to dobra rozrywka.

Gość szarik na102
Wyróżniamy dwa rodzaje suk,zimne i lodowate>bez kitu!

Gość gość
Czekałeś na nia całe zycie, w snach ,marzeniach, realnie to nawet nie dopuszczałeś mozliwości ze ona by chciała z Toba być. W koncu sama przychodzi i dosłownie pcha sie do ciebie. Jeteś zachwycony jak byś złapał pana boga, jaki cud. Mówi o prawdziwej miłości, w koncu Mówi ci ze cie kocha, po czym zostawia z jakiegoś durnego powodu. Kiedy załamujesz sie tym, mowi ci ze ja szantazujesz emocjonalnie. To zaciskasz zeby i starasz sie być mimo wszytko umiechniety. To ci powie, ze ja olewasz i że pewnie kłamałeś. skoro nie przezywasz. W końcu proponuje ci przyjaźń :( Wyrzuca cie jak śmiecia. Naprawde kiedy ona była dla mnie wzorem kobiety, teraz jest dla mnie zwykłym pustakiem. Nie dlatego, ze mnie odrzuciła, przeciez miała do tego prawo. Tylko dlatego, ze manipuluja uczuciami, zeby coś uzyskać, rozkochać i. Najpierw poczułem sie jak śmiec bo we wszystko uwierzyłem i zostałem oszukany. A teraz poczułem taka wartość siebie samego, jak to dobrze, ze ona tego miec nie bedzie. Teraz mam porównanie i wróciłem do swojej byłej, nie wiedziałem co mam. Suki to sa te co manipuluja uczuciami, Nie wszystkie sa złe. Tylko trzeba nauczyć się je rozpoznawać.