Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dotyk aniołkaaaa

Kure no lubie to...........................................

Polecane posty

Lubie jak facet mnie masuje.klepie w miejscu publicznym po pośladkach.....no lubie to i koniec...lubie jak sie witamy to mnie smyrnie... Kto tak jeszcze ma...?? Faceci a Wy lubicie to bic?

Gość DEATHxxx
hehe może się spotkamy xD

Gość DEATHxxx
Częstochowa xD

Gość mloda29
poznan

Gość onona
co jeszcze lubisz?

Gość onona
to podnieca lubie masowanie i pieszczoty

kłobuck:) a ja jestem niesamowita pieszczocha.moglabym calymi dniami sie tulic,dotykac,piescic z facetem.uwielbiam to uczucie dotyku nagich cial no niewiem czemu ale to takie milusie no wiecie takie mrrrrrrrr..........

Gość onona
tak uwielbiam to, zawsze tak zaczynamy

albo gdy myje naczynia (nierozumiem daczego ale jak to robie to podobno bardzo podniecam mojego mezczyzne)a on staje za mna i tak delikatnie masuje moje biodra i posladki

Gość zaplata dla autora
dotyk aniola a mowiles niedawno zes z Radomia? to jak to z Toba w koncu jest?

Gość onona
mam tak samo jak ty, czasem odkladam mycie na potem

ja odkad mieszkamy razem zawsze mycie zostawiam na potem.lubie tez jak czasem jest dla mnie zimny jak lud,obojetny,siedzi w swoim biurze i szpera w paierach a ja a to go dupka trące a to nóżka mi sie niby niechcaco zawinie na jego rozporek a on nic jakby tego niezauwazal ,wtedy wstepuje we mnie jakis demon sexu.przymilam sie ocieram,odrazu przychodza mi jakies zboczone glupotki na mysl Dokladnie wczoraj tak bylo ja w domku gotowalam obiad a moj mezczyzna poszedl sobie do biura (mieszkamy w domku jednorodzinnym a na podworku w osobnym budynku jest biuro) ide go zawolac na obiad a on siedzi taki skupiony to ja odrazu swoje zaczelam a ten nic i nóżka i raczka i tyleczkiem a ten sie odganie tekstami : "ni idz" , "zaraz przyjde" , "nieprzeszkadzaj mi" wiec pollecialam do domku zalozylam sobie gorsecik ponczoszki szpileczki (moj facet to uwielbia bo jest sporo odemnie wyzszy ) weszlam do biura i oparlam sie o futryne i zupelnie sie nieodzywajac zaczelam pomalutku rozpinac haftki od gorsetu po jakis 2 minutkach moj skarb z wredna mina popatrzal na mnie chcac mi powiedziec ze jestem gorsza niz zona po 20 latach(widac to bylo w jego spojrzeniu) i wlasnie wtedy nastapil momet przezemnie ubustwiany jego wyraz twarzy nagle sie zmienil.jednym szybkim ruchem zamknol laptopa podszedl do mnie przyciagnol do biurka zgarnol papiery i....................no mozecie sie juz domyslic co dalej bylo.heh prawie jak z filmu ale bylo mi cudownie,bo oczywiscie an jednym razie nie poprzestal moj "zimny i zupelnie mna niezainteresowany"meżczyzna

Gość stacja tranzystorowa
Ja też jestem z Lublina, do Radomia mogę przyjechać a i w Częstochowie a nawet Kłobucku często bywam :) Którą posmyrać? :)

To właśnie jest 120% kobieta, a nie tr, które dąsają się i powiadają, że coś tam i ci nie dam. Nie dasz?: To nie. Nie ty jedna masz pi,zde. i tak zaczynają się małżeńskie zdrady. Naprawdę mądrą kobieta jesteś.

Gość mnie mnie mnie
a powiedz ile masz lat ? ;)

oj ja też lubię posmyrac kobietę-w końcu to jest okazanie jak kobieta mnie kręci-lepiej ją smyrac i podszczypywac niz nie zwracac uwagi :-) A już tak się poocierac o siebie w jakimś autobusie-masakra :-) pozdrawiam :-)

heh az mi sie zachcialo na samo wspomnienie.a tu akurat dzis sama w domku jestem:/

Gość onona
tulipka lubisz poz.69 my bardzo

no a jakze:) ale chyba jedna najbardziej na jezdzca tyle ze tylem do partnera no niewiem ale obojgu nam wtedy jakos najlepiej

Gość ssssssssssssssssa

Gość hehehehehejjjj
Ja jestem z Lublina, daj do siebie jakis kontakt :). Pozdrawiam

Gość on27Poznań
Młoda29 jak bedziesz to daj znać

Gość LUBIEKIEDYMEZCZYZNA
ŁęcznA cITY