Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aganta

Seks analny - uwaga

Polecane posty

Gość prawiczek i kropa 1987
pisalem wyraznie, ze mam prawo wymagac czystosci tylko jak sam jestem czysty. jak juz nie bede, to nie bede mial takiego prawa. dlatego nie jestem hipokryta

i nie moja wina, ze prawiczek po prostu nie pasuje do dziewczyny co juz nawet anal uprawiala

a moim zdaniem to dziwne w zwiazku jak kobieta ma bujniejsza przeszlosc od faceta, mimo, ze uwazam sie za osobe tolerancyjna i otwarta

Gość też 1987
i prawiczek i zgadzam sie w pełni z prawiczkiem i kropka też chce czystej dziewczyny i porządnej, wogóle dziewczyny które uprawiają sex od 18 w dół uważam za łatwe szmaty a jeżeli do tego dochodzi anal albo oral to to już są ku*rwy

Gość do prawiczka
Boze jak mi cie szkoda stary, alez ty masz smutne zycie.

Gość do prawiczka
szkada ze nie ma edycji to zdanie to kompletnie mnie zniszczylo "na prawde jestem prawiczkiem, a o seksie takie rzeczy wiem, bo non stop o nim mysle i czytam duzo w internecie na ten temat" jak rozumiem swoja frustracje seksualna rozladowywujesz rowniez ogladajac laski w i-necie. A pozniej jak juz znajdziesz kobiete to nie bedziesz wiedzial do czego sie zabrac i skonczy sie na tym ze dalej bedziesz walil gruche przed monitorem/telewizorem.

Gość do prawiczka
oczywiscie ze nie musisz isc z nia do lozka, tylko obawiam sie ze odtracajac kazda kobiete za to ze eksperymentowala w mlodosci moze sie okazac iz bedac 30 letnim facetem nadal bedziesz prawiczkiem w dodatku ze sklonnosciami psychopatycznego maniakalnego mordercy ktory nie daj boze postanowi pewnego dnia pod wplywem frustracji seksualnej ukarac te wszystkie dziewczyny za nie pozostawanie czystymi i wcielic swoje chore mazenia o masowej eksterminacji w zycie.

Gość do prawiczka
Brawo, wlasnie awansowales z psychopatycznego mordercy na tepego hipokryte. Mozesz sie czuc dumny bo de facto druga opcja jest o wiele lepsza od tej pierwszej. Ubawilem sie przednie czytajac twoje wypociny.