Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Kala_

FURIACTWO - JAK TO LECZYĆ, JAK WYLECZYĆ???? pomocy!!!

Polecane posty

Mam ogromny problem z emocjami. Mam dobre serce, ale krzywdzę innych swoim zachowaniem. Nie trudno mnie wyprowadzić z równowagi. Wściekam się na wszystkich, jestem nadpobudliwa, nerwowa. W chwilach kiedy się wściekam - zachowuję się jak wariatka!! Krzyczę, przeklinam, mam skłonności do bicia, nie panuje nad sobą. Bywa że jest dobrze, kilka dni. A potem jak by diabeł we mnie wstępuje - dre się na wszystkim, wszyscy mi przeszkadzają. Nie umiem trzymac nerwów na wodzy. Tak łatwo się wściekam. Zachowuję się wtedy jak niepoczytalna furiatka. Czy ktoś tak ma, miał??? Jak to leczyć??? Tak bardzo bym chciała być spokojna. Kocham świat, ludzi, zwierzęta, nie jest ze mną tak źle. ALe chce przestać krzyczeć. Chcę być kiedyś dobrą żoną i matką. RATUJCIE MNIE!!!

Tymczasowo jestem za granicą, ale po powrocie do Polski chyba będę musiała skorzystać w usług psychologa. CHociaż raz jak miałam problemy straszne w życiu, poszłam do pani psycholog. Było to w styczniu a ona mi mówi że może mnie zapisać na wizyte na marzec. Mówie do niej że w marcu to ja już moge nie żyć. A ona do mnie że no to w lutym bo ona wczesniej jedzie na urlop. A pielęgniarka mi mówiła że ta psycholog dopiero co z urlopu wróciła. Pewnie jakbym jej dała w łapę to by miała czas ze mną rozmawiać. Tak więc nie lubię psychologów, bo oni sami powinni się leczyć.

Gość _wredota_
idz prywatnie

Idź prywatnie, ale nie do psychologa, tylko do psychiatry... Pewnie jakieś leki uspokajające dostaniesz, a psycholog nie ma prawa wypisywać recept. Więc najlepiej byłoby zacząć od lekarza, a dopiero w drugim ruchu iść do psychologa, zeby dodatkowo załagodzić te stany rozmową... :) pozdrawiam :)