Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewus5000

boli mnie pol piersi

Polecane posty

Mam pytanie boli mnie nie cala połowa piersi lewej i mam powiększone gruczoły albo może to gózki miesiac temunie miałam czegoś takiego a badam regularnie piersi, 3 miesiace temu robilam usg i było wszystko w porządku,czy ktoś wie co to jest ?? i wie może ktoś jak wuczuć gózek pirsi?? jak odróżnic??Pozdrawiam wszystkich

Gość natalii_1986
w ciągu ostatnich kilku dni w lewej piersi zrobił mi się dość spory \"guzek\"...W weekend byłam dość zajęta praca, dom i kiedy w niedziele wieczorem będąc po prysznicu zauważyłam cos wypukłego w piersi przeraziłam się, bo kiedy 3 tyg temu byłam na badaniu piersi lekarz nic nie wykrył... A to co teraz tam jest, jest dość duże.Wczoraj wybrałam się jeszcze raz do lekarza... Badanie USG nic nie wykryło tzn że nie jest to żaden torbier ani guzek, żadna zmiana nowotworowa. Ale lekarz mimo to nie potrafił mi powiedziec co to jest. Powiedział ze byc może jest to tłuszczak (ale to mało prawdopodobne) lub poprostu zwiększenie przyrostu gruczołu piersiowego...Przepisał mi kwas borowy na okłady i Mastodynon , krople do picia.Powiedział że po następnej miesiączce powinno zniknąc ... Jak narazie ja widzę tylko przyrost tego \"guzka\" i coraz większy bol w piersi... Może ktoś miał podobny przypadek i lekarz udzielił mu innej informacji??? Proszę o pomoc...

Gość ewunia5000
a bylas u ginekologa??? jak bys mieszkala w wawie znam dobrego ginekologa

Gość natalii_1986
byłam u ginekologa, ktory prowadzi moją mamę od początku, mnie, moją ciążę... raczej jest dobrym lekarzem.Jestem z Opola więc do Warszawy mam poł Polski i niestety nie będę mogła skorzystać z porady Twojego lekarza...mam nadzieję ze to co zrobiło mi się w piersi zmniejszy sie rzeczewiście po miesiączce kiedy hormony troche się uspokoją...

Gość ewunia5000
mam nadzieje ze ci to zginie,,, ja to nigde nie zwracalam uwagi na piersi dopiero wtedy zaczelam gdy moja mama zmarla na raka,, a w piersi to sa kosci??

Gość natalii_1986
najgorszy moment był w ubiegłą niedzielę, kiedy po weekendzie spędzonym w pracy wrociłam do domu wzięłam szybko prysznic,chciałam sie ubierać i zobaczyłam to a poźniej dotknełam i zamarłam. Ubrałam się i do końca dnia nie mogłam uwierzyć więc dotykałam co chwilę tę pierś.Teraz po robionych dośc często okładach i tych kroplach zauważyłam ze zmniejsza się, no i mam okres tak jak mowił lekarz...ze po okresie powinno całkiem zaniknąc... Martwi mnie tylko jedno,lekarz powiedział ze takie rzeczy głownie powstają po kuracjach hormonalnych, tabletkach, zastrzykach a ja nic nie bralam,nic nie robiłam...więc dlaczego? I czy się powtorzy za jakis czas?Czy to nawraca, czy może byc czymś groźniejszym?