Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pospieszalska.

kto na forum jest w sieci 36i6?

Polecane posty

Gość Pospieszalska.

Gość wiesia111
ja

Gość Pospieszalska.
wiesia - poszukuję kilku osób do grupy Wespół Wzespół, bo sami znajomi to za mało. Pewnie wiesz o co w tym chodzi. Jesteś zarejestrowana w jakiejś?

Gość Pospieszalska.
najlepiej grypy osób, którzy też są znajomymi. Wtedy wszyscy by na tym skorzystali. Dziś jest ostatni dzień. jeśli ktoś chętny, to proszę pisac. 5177417

Gość Pospieszalska.
grupy osób*

Gość maciuss12
To nie jest siec tylko prepaid w sieci Plus.Ja jestem i bardzo mi sie on podoba , to jedyny prepaid na rynku gdzie na serio mozesz dzwonic z zerowym kontem do jednego wybranego numeru.

Gość dołączam
17:02 maciuss1q Co myslicie o tym prepaidzie ? warto ? czy to prawda ze mozna sluchac reklam i dzieki temu mamy doładowywane konto ? 17:05 Felek Falatiozurus Ja ma Tak Tak. Jak ktoś do mnie dzwoni to mam za 2 minuty jego połączenia 1 min. dla siebie. W tym miesiącu dostałem 89 minut. Już mam na koncie ponad 1000 minut i nie wiem co z nimi zrobić. Tel stacjonarny nie jest mi potrzebny. Płace za zdrapke tylko 20 PLN miesięcznie. 17:06 Ebenezer Skródż warto. szkoda tylko,że trzeba kupić 30stkę by przedłużyć ważność konta na miesiąc. mogłyby być karty za 20

Gość pseudo22
ja jestem, od niedawna ale jestem, kupiłem starter ze względu na oszczędnosci, najbardziej przydaje m isie usluga gdzie mogę bez ograniczeń gadac z jednym numerem ile mi sie chce , a kosztuje mnie to tylko 10 zł na miesiąc :)

Gość papa smerf komunista
ale i tak najlepsze jest to , ze moge dzwonic nawet jak nic na koncie nei mam :)

Gość strus pędziwiatr3
Serio tak dziala ten prepaid ??? nie wiedziałem to chyba jedyny taki na rynku.A za ile minimalnie mozna naładować karte?

Gość gustlikówna nanana
30 zł i masz połączenia aktywne przez miesiąc. karty takie jak w simplusie