Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eric Cartman

Going down to SOUTH PARK !!!

Polecane posty

Gość Eric Cartman

HEJ! W oczekiwaniu na nowe odcinki, żeby pokonać to podniecenie i czymś zająć skołatane myśli wpisujcie wasze ulubione odcinki, postacie i motywy! Moje ulubione odcinki to 1. ten w którym Tom Cruis zamyka się w szafie Stana a sam Stan zostaje przywódcą Scientologów; 2. ten gdzie do miasta przyjeżdza Korn (Korn zrobiony na bande Scoobiego Doo) a chłopcy wykopują babcie Kyle'a; 3. odcinek w którym Eric myśli że umarł bo wszyscy do ignorują 4. ponad wszystkimi ten w którym rodzice żeby nie porywać swoich własnych dzieci wysyłają je z miasta a chińczyk buduje mur że ochronić miasto: "Stupid Mongolians!Stop breaking down my Shity Wall!" Uwielbiam też rodzinę Stan, oni są wszyscy tak obłednie głupi, jego tata jest zarąbisty... najlepsze było jak brał udział w tym teleturnieju z tym swoim słowem niger, albo jak został alkoholikiem bo mu w AA wmówili że jest chory.

Gość chlopczyk z pod mostu
najbardzij zajebisty odcinek to "Fantastic Ester Special" płakałem ze śmiechu na nim. tylko zeby go zrozumiec trzeby było czytać Kod L.d.V

Gość UPppppppppp
UP \"List\"

Gość chlorowodór
Follow That Egg gdzie garison zostaje powrótnie kobietą! hehehe fajny odcinek. Jak on podbiega do chłopców i mówi "Boys have you seen my penis", i Butters "Auuu, that hut my brain". W sumie było więcej, te które mi się nie podobały policzyłabym na palcach jednej ręki.

Gość panna_Karolina
Britney’s New Look !!! Na czasie i ostry.

Gość z Mongołami był super ale nie
widziałam wszystkich to nie wiem czy najlepszy

Gość a ktoś wie
kiedy będą nowe odcinki? Teraz już od września?

No zwątpie w życie, tak mało ludzi na to patrzy? RESPECT dla kolegów i koleżanek wyżej, a reszta pewnie \"M ja miłość\" odgląda. Screw you guys, I\'m going home !

Gość buhahahahahaha
hehehehe Screw you guys, I\'m going home ! hehehe