Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pro player

czy to prawda ze zdobyc kobiete i zatrzymac ja przy sobie mozna tylko bedac...

Polecane posty

Gość pro player

skurwilelem ,cwaniakiem i zle ja traktujac ???

Gość bzdury wypisujeszz
tym sposobem łatwo sie pozbedziesz kobiety - oczywiscie piszemy tu o fajnych, normalnych dziewczynach.

Gość odwrotnie chlopie
jeśli chcesz zdobyć i zatrzymać kobiete jeśli pierwszą lepszą glupia , naiwną pozbawioną mózgu , dokladnie tak jak napisaleś :)

Gość pro player
skoro to bzdury to czemu wiekszosc lasek jest z takimi kolesiami a na takich ktorzy je naprawde kochaja maja wyjebane ?

Gość grgrfdhckjncjnsvjsn
nie :P 0/10

Gość grgrfdhckjncjnsvjsn
większość lasek ? ale masz gust obracać sie w takim towarzystwie :P

Gość mawronka
widac ze kobiety leca na takich skurczybykow;ale pozniej sie mecza do konca zycia z tyranem i terrorysta;i sie boja odejsc od takiego dziada ,bo niby ''jak ja sobie poradze'' :o

Gość pro player
nie ,jesli bylo cos podobnego to nie ja to pisalem i chodzi mi wcale o glupie i naiwne dziewczyny ,ale o ogol nawet te piekne ,ambitne i inteligentne

Gość pro player
nie chodzi mialo byc

Gość nhffhnftn
wiecie co nieraz sie spotkalem z opinia ze jak kobieta ma ze dobrze to zdradza,albo sie ''zakochuje'' w innym bo jej sie nudzi..... nie pucujcie sie tak ale pan ma racje jak sie jest za dobrym to czesto kobiety szukaja emocjiii....nie czepiam sie ale mam wrazenie ze dla kobiety za dobrym nie mozna byc bo to wyjdzie facetowi bokiem.

Gość o nie topik 2357894675476
o tym samym. 😴

Gość nhffhnftn
facet napisał prowokujaco ale mozna znalesc naprawde wiele przykladow gdzie facet dostal po dupie bo byl za dobry i lasce sie nudzilo albo niby sie innym zauroczyla.... nie mozna byc dla nikogo hamem ale doceniajcie wysilki facetow.... ps./sory za bledy :)

Gość nhffhnftn
MAM WRAŻENIE ŻE NIEKTURYCH TU PRAWDA W OCZY KOLE....

Gość nhffhnftn
kurcze prawda w oczy to boli

Gość nhffhnftn
coooo nie wypowiecie sie???

Z mojego (jakiegoś tam) doświadczenia wiem, że nie można być zbyt dobrym... ale zbyt złym też nie można być. Kobieta też powinna zabiegać i starać się, z jakiej racji tylko facet? Powinno to być jakoś wyśrodkowane, ale to już (chyba) kwestia charakteru każdej osoby.

Gość olejzpierwszego
odpowiedź.... TAK

Gość pro player
ok wiec wiadomo jak to jest i jaka jest odpowiedz na to pytanie ale ciekawi mnie jeszcze to czemu laski leca na takich kolesi co jest przyjemnego w byciu nieszczesliwym i zle traktowanym ? czemu one chca by je tak traktowac ? to w sumie troche nielogiczne

Gość pro player
moze niech jakies laski sie wypowiedza i przyznaja czemu je to kreci ?

Gość mnie to nie kręci
i tyle. takie gierki to tylko dla niedojrzalych emocjonalnie osobnikow. 😴

Gość olejzpierwszego
sa rozne teorie... chetnych odsylam do psychologi ewolucyjnej... ale jest prostsze wyjasnienie... biegasz za babka, caly czas skupiasz sie na niej i nadskakujesz... jest jakis konflikt to ty musisz przepraszac... wkoncu babka ma cie gdzies bo co nie zrobi to bedziesz chical z nia byc...najchetniej jescze przestanie sex uprawiac - ot tak dla zabawy zeby zobaczyc jak sie bedize meczyc... uzna ci za zaliczonego i nudnego i pojdzie dalej... a spotka takiego co je olewa... to bedzie w poczatkowej fazie zwiazku myslec gdzie ty jestes jak na sms nie odpowiadasz... zrobi coś źle albo bedzie kłotnia a ty nie bedziesz dawal za wygraną i poczekasz az ona przeprosi - wiec bedzie cie szanowac i traktowac jak czlowieka.... jak do ego dodasz jej troche bolu bo cos odwalasz i udajesz ze masz ja w dupie to ona bedzie na glowie stawala bylebys z nia byl... niektorzy mowia ze prawdziwa milosc rodzi sie w cierpieniu - wiec daj kobietom szanse na prawdziwa miłośc i 'pomęcz je' :-p

Gość no to mojego faceta twoja
teoria doprowadzila do nikąd zastosowal to w praktyce czyli "pomeczyl mnie" i dostal kopa w dupe teraz dzwoni, pisze i chce powrotu nic z tego nie jestem szczurem labolatoryjnym wniosek masz milość ukochanej osoby to ja pielegnuj i o nią dbaj bo nie wszystko da sie naprawić zwyczajnym przepraszam dotyczy zarówno kobiet jak i meżczyzn

Gość gość
Moj narzeczony rzucil mnie dla innej po 5 wspolnych latach... po miesiac wrocilismy do siebie. Niedawno odkrylam przez przypadek jego rozmowy z pewna laska.... o ciasnych c*pkach, swietnych jezyczkach, niepowtarzalnym smaku oraganow plciowych obojga itp. Nie mogłam Go stracić. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl- urwał z nią kontakt i nie widzi żadnej kobiety oprócz mnie