Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękny naszyjnik

Kto z was przygotowuje się do sesji poprawkowej ?

Polecane posty

Gość piękny naszyjnik

jak wyżej :P

Gość Ja mam 2 na leku
:P to tez jest hardcore, ale tyle ich bylo przez caly rok (sesja ciagla) ze juz mozna sie przyzwyczaic, niektorzy u nas na roku w ogole nie maja wakacji, ciagle cos do zdania :P

2 egzaminy i 5 zaliczen. kto mi podskoczy :classic_cool: dodam tylko, ze zaczyna sie wszystko we wtorek i w srode i w czwartek sie konczy a ja nie umiem nic :D

Gość gjg
1 egzam i 1 zal :( ide sie uczyc

Gość piękny naszyjnik
robaczek41 czemu aż 5zaliczeń :D?

ja mialam jedna "wyjsciowke" teraz z tego przedmiotu czeka mnie egzamin i jeszcze jeden egzamin z innego przedmiotu...przesrane:P

Gość piękny naszyjnik
dobra to ja też spadam ;) kuć (dosłownie:O) jak to boli cholernie 😭

Gość a ja jutro mam 1 jedyna
poprawke ... ale nie ide bo zmieniam studia ...

czemu ? :D bo nie zaliczylam glownego egzaminu ktory sklada sie z 2 czesci i nie chcialo mi sie zaliczac kilku przedmiotow. uniwerstytet zielonogorski :D mam za swoje. ale sie nie przjemuje. najwyzej warunek wykupie :D

Hehehe, zazdroszcze podejacia :D ech ja tez powinnam isc wkuwac ale tak mi sie nie chce..... Niech mnie ktos kopnie w tylek i przywiaze do biurka na ktorym beda tylko ksiazki - bez mp3, lapa, stosu gazet i kom :D

Gość a ja jutro mam 1 jedyna
aaa te studia nie sa dla mnie ;/ praktyki mi je obrzydzily - pielegniarstwo ...

probuje sie wyluzowac i nawet wczoraj jeszcze bylam w blogim stanie:classic_cool: ale dzisiaj jakos nie moge:P poca mi sie dlonie i nie moge zebrac mysli😭

Gość Bany
2 :D pierwsza z antropologii filozoficznej a druga z kulturotwórczej roli Biblii w sztuce i literaturze hahaha nie pytajcie co to, bo nie wiem...

perła - damy rade, ja tez mam kolosy do zdania, i to za tydzien - buuu 2 ksiazki jak encyklopedie pwnu i jedna mniejsza ale nie do przeczytania - nic z niej nie rozumiem... Ale sie luzuje na kafe, albo spotykam z kumplem na pogaduchy, co mi tam :D

jak siedze na kafe, to chociaz nie mam tylu czarnych mysli, na kafe w ogole nie mysle:P a egzamin, uwaga uwaga....jutro :O :P

Gość Bany
haha jutro poprawka a Ty tu sobie siedzisz? no fajnie widze ze nie tylko ja jestem taka udana, noc óz.. ide sie pomiziac z moim facetem:-)

perla tez tak mam :D a juz myslalam ze tylko ja jestem taka niedostosowana :D Ostatnio jak mialam egz to jeszcze chyba 2h przed nim weszlam na neta :P

robaczek - i tak ide, trzeba poczytac pewne bzdury, buuu jak mi sie nie chce... PS swietna stopka!!