Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupa grochowa

STARAJACE SIE O DZIECKO DLUZEJ NIZ 20 MIESIECY.....

Polecane posty

WITAJCIE, jezeli staracie sie dluzej niz 20 miesiecy to piszcie..... jakie badania przeszlyscie,co na to lekarze....itd. my sie staramy z mezem od 24 miesiecy:(

Zrobiłabym : jemu: badanie nasienia + posiew + chlamydia (radzę od tego zacząć) Tobie: fsh, lh, e2, testosteron, prolaktyna (+ z obciążeniem), progesteron, tsh, ft3, ft4; monitoring cyklu (usg), test na wrogość śluzu; jeśli to wszystko w porządku immunologia i drożność jajowodów

nie ma wiecej takich dziewczyn?odwiedzilam pare topokow....sa dziewczyny co sie staraja po pare miesiecy.... ja bym chciala znalesc kobietki co staraja sie juz bardzo dlugo....

na czym polega test na wrogosc sluzu?jak odbywa sie to badanie? ja niestety mam (wg.mnie)problemy ze sluzem:( jest go zawsze malo i prawie zawsze jest jak \"krem\":( bralam wiesiolek...bylo jeszcze gorzej.mielismy przerwe z wizytami u lekarzy...teraz idziemy za pare dni. moja tempka rosnie o 0,3 w 24 dniu cyklu.

nadiewa.... dziekuje,ze sie odezwalas.....moj maz ma niby dobre wyniki ale produkuje za malo spermy:( bylam u lekarza ogolnego ostatnio po recepte....i ogladala nasze winiki badan....stwierdzila,ze u meza trzeba bedzie jakas kuracje przeprowadzic:(

no my obydwoje popalamy..... tzn,3 papierosy dziennie,nie wiecej.moj maz ma prace biurowa wiec niestety siedzie tylkiem caly dzien za biurkiem:( do pracy samochodem,z pracy samochodem......w weekendy zagadniam go na spacery..... co do tabletek i wszelkiego rodzaju witamin nie wezmie nigdy....