Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia955

7 dni temu skonczyla mi sie infekcja pochwy czy moge uzywac tamponow?

Polecane posty

Gość karolcia955

A wiec tak 7 dni temu skonczyla mi sie infekcja pochwy... A teraz 28 sierpnia dostalam 3 miesiaczke ale ja mam ogolnie od 1 miesiaczki obfite krwawienia :( I ja juz uzywalam tamponow o.b mini i bylo wszystko ok i jutro jest rozpoczecie i szkola juz sie zaczyna wiec chcialabym sie czuc komfortowo... A wiec czy moge pomimo tej infekcji przeminiętej moge uzywac tamponow przez ten okres od jutra? Uzywam naturelle ultra maxi i w nocy to mi przecieka... a w dzien czasem zdaza sie ze mi bokiem przecieka... :(:( Always sa drogie a ja mam 13 lat i nie mam tyle kasy... belle kiedys kupilam belle violet i rose i te dwie mnie caly czas przeciekaly non stop...Innych belli nie uzywalam :( Ale w tamponach czuje sie bardzo komfortowo wiec doradzcie czy moge od jutra uzywac tamponow? Czy infekcja nie powroci? Prosze odpowiadajcie :(

pytałaś już o to... to ty się wstydzisz zmieniać podpaski w szkole? :D na twoim miejscu poczekałabym jeszcze z tamponami bo infekcja wróci

Gość karoolek
przeciez na podpaski to rodzice dają kase jak sie ma lat 13 wiec o co chodzi ?

Gość musztarda
Niech Ci Mama kupi bella perfecta niebieskie, są cienkie, ale bardzo chłonne. Ja też się krepuję nosząc podpaski, ale tamponów nie mogę. Już się przyzwyczaiłam, prawie ich nie widać. :)

Gość karolcia955
A czy napewno te bella perfecta niebieskie nie przeciekną bokiem albo wogole? Bo moje miesiaczki trwaja ok. 7/8 wiec powinna mi minac teraz w czwartek lub piatek calkowicie a bedzie juz skąpa gdzies w środe... i we wtorek juz pewnie bedzie mniejsze krwawienie ale nie mam pewności... Proszę doradźcie mi z tymi tamponami i podpaskami :(

Gość chariots
mnie sie wydaje że powinnaś iśc do lekarza skorok Ty masz takie obfite te krwawienia, że az podpaski Ci az tak przeciekają bo już o tym pisałaś. a w tym wypadki to i tampony moga tyle nie wytrzymac i po godzinie Ci przesiąknie. A poza tym w jaki sposób one Ci przeciekają? aż na drugą strone podpadki? tzn aż od spodu masz mokro? czy po prostu na boki, z tyłu i z przodu? Trzeba pamiętać, żeby w okresie nie ruszać się za bardzo bo jak krew wylatuje to se leci gdzie chce a szczególnie przy tak obfitym krwawieniu.

Gość chariots
aha, a skoro Twoja infekcja nie byla spowodowana tamponami to możesz spróbować. gdyby coś sie działo to natychmiast możesz wyciągnąć. A w domu z powrotem podpaski.

Gość karolcia955
Tak BARDZO nie mam obfitych po prostu obfite i właśnie nie wiem czemu w nocy mi przeciekają i dzisiaj mi bokiem przeciekło troche :O Mi sie wydaje jakby ta krew nie wchlaniala sie zbyt szybko i splywa po podpasce i przez to takie rzeczy się robią... Bo ogolnie sie dobrze czuje... I te obfitości krwawienia nie sa nie pokojące...