Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obraczka zmieniajaca kolor

Obrączka zmieniajaca kolor

Polecane posty

czy ktos ma taka obraczke? czy naprawde zmienia kolor pod wplywem emocji? warto kupic? piszcie....

Gość oOo chętnie się dowiem
czegoś więcej, bo mnie zaciekawiłaś. niestety nie pomogę, bo pierwszy raz słyszę o czymś takim.

Każdego ranka czeszę moją owieczkę Sabinkę gdy on sikając do wiaderka wyśpiewuje przeboje Maryli Rodowicz a niekiedy Świetlików. Następnie zawartość wiaderka wlewam do wanny i raźno składam 3 okręciki z Gazety Wyorczej i 5 z Naszego Didzennika. Dolewam wody i wskakuje do akwenu sikając na okręciki. Prawdziwa bitwa morska. Owieczka podskakuje! :classic_cool:

podszywacza dziekuje!!!! i co? nikt nie ma takiej obraczki?

Gość kup a sie przekonasz
10 zł to nie majątek

magaaaa-> tak kup a sie przekonasz-> mam zamiar kupic, ale chce sie dowiedziec cos wiecej o takiej obraczce

Gość co to znaczy podszywacza
dziekuje?

Składa się z kryształków, które pod wpływem temperatury Twojego ciała zmieniają kolor-nie działa ogólnie rzecz biorąc ;-)

ogórek-> dzieki za info. jak czytałam opis na allegro to podobno nie zmnienia sie pod wplywem temperatury, ludzie wierza w wielka moc tej obraczki:)

Gość kupiłam
wiem głupia jestem

Gość nienzannaaaa
moja mama ma u kruka kupiła [taka firma]i jak np. zachoruje czy ja cos boli to naprawde zmienia robi sie jakby czarna a normalnie ejst srebnaa

Gość ghgg
ja taka mialam i zmieniala kolor jak np sie robilo cieplo albo zimno :)

Gość lola ;]
Warto kupić.Ona zmienia kolor fiolet,niebieski,zielony,żółty....Oznaczają np,b.szczęśliwa,z pasją,zdenerwowana,romantyczka itp. ;]]] Myślę ,że pomogłam ;p

Gość oZZIAKA
Tak, obrączka zmienia kolor. ale nie tak sekunde potym jak się zdenerwujesz...MOJA ZWYKLE JEST ZIELONA, NIEBIESKA, FIOLETOWA ORAZ BRŻZOWA, RÓŻOWA I ŻÓŁTA....zA MOJĄ ZPŁACIŁAM 9 ZŁ, W SKLEPIE Z PAMIĄTKAMI W kOZŁÓWCE......aLE KOLORY NIE ZMIENIAJĄ SIĘ, OD NASTROJU, TYLKO OD TEMPARATURY....jA MOJĄ ZMOCZYŁAM I JAKBY SIĘ ZEPSUŁA,,,,,,,oGÓLNIE NIE POLECAMMM.....

Gość jukis
cialo zmienia temperature pod wplywem emocji!!! helo

Gość Cukrusss .
Ja kupiłam sobie taką we Władysławowie w tegoroczne wakacje . Za 5 złoty na straganikach . Wydaje mi się , że to nie drogo . I tak zmienia kolor . Dlatego , że wewnątrz wypełnione są ciekłym zjonizowanym kryształem . Ponieważ nasze ciało również jest zjonizowane i w zależności od nastroju w różnym stopniu reaguje z kryształem wewnątrz - powodując zmianę jego barwy . Skala : -czarny-bardzo zły . -pomarańczowy-zdenerwowany . -czerwony-zaniepokojony . -zółty-zaskoczony . -taki jasny zielony-mix emocji . -zielony-zakochany . -ciemniejsza zieleń-romantyczny . -taki purpul jasny-fajny/ok . -różowy-przestraszony . -ciemna zieleń-spokojny . sa fajne.

Gość afrodyta2009
obrączka nastroju obrączka zmieniająca kolor pierścionek zmieniający kolor pierścionek nastroju

Gość ser366
Ja mam taka obrączkę i ona naprawdę zmienia kolor w zależności od mojego nastroju , zapłaciłam za nią 3 zł w sklepie. Polecam ją wszystkim !!!

Gość sandra klimaszowska
Obrączki są jak małe mierniki ciepła na palec. Działają one poprzez wykorzystanie ciepła do zmiany kolorów.Wewnątrz znajdują się ciekłe kryształy, które zmieniają kolor,gdy temperatura ciała wzrośnie lub opadnie. POLECAM: sama taką mam i efekt gwarantowany :p kupiłam ją za 3,50 i mam ją aż 2 lata diała dalej

Gość gość
to nie działa na podstawie emocji tylko temperatury ciała.ja mam taką obrączke i jestem przekonany że to nie zależy od chumoru.pozdrawiam

Gość gość
mam taką ale u mnie nie działa i szczerze to nigdy w to nie wierzyłam. Traktowałam to jako zabawę ;]

Gość gość
A co to jest chumor?

Gość gość
Ja mam tak naprawdę zmienia pod wpływem temperatury ciała ale emocje mają wpływ na temperaturę ciała OPŁACA SIĘ choćby do zabawy