Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowayyyy

Pyt. do Polakow z Wroclawia i W-wy-czemu wyemigorwaliscie?

Polecane posty

Gość nowayyyy

Pytanie kieruje do osob po studiach mieszkajacych we Wroclawiu i Warszawie. Czemu wyemigrowaliscie? Tyle ludzi przeprowadza sie do waszych miast i swietnie sobie zyje.. Zastanawiam sie czemu w takim razie wy zdecydowaliscie sie wyemigrowac skoro w Polsce w duzych miastach mozna sobie swietnie zyc na poziomie europejskim.

Gość Krwawa_Orlica
Ja nie wyemigrowalam... Ale nie powiem, zebym swietnie zyla na poziomie europejskim :P Chociaz podoba mi sie tu i nie planuje zadnych ruchow taktycznych :P

Gość w stolicy
czy 1250 zl na reke to jest dobra płaca ...? tyle zarabialam rok temu w jednym z urzedów a jestem po studiach i tez wyjechalam wyjezdzaja ci co mało zarabiaja

Gość no wiec
rowniez wyjechalam bo malo zarabialam mimo ze mam mieszkanie w wawie.. poza tym dobijalo mnie to co dzieje sie w kraju.. jeszcze przypomne ze np w wawie zycie jest duzo drozsze niz w innych miastach.. same oplaty wynosily mnie 1400-1600 miesiecznie

Gość gazeta wyborcza
Ja wuemigrowalam za miloscia. teraz po 6 latach zastanawiam sie czy nie wrocic (razem z ta miloscia:)))

Gość Ilona240
Ja tez z Warszawy. Po studiach magisterskich. Za jedno-pokojowe mieszkanie kolo centrum placilam 1100 + rachunki jakies 300 zlotych, a pracowalam na stanowisku sekretarki w ksiegowosci za 1600 zlotych. Same bilety miesieczne duzo kosztowaly, rodzice mi pomagali, bo nie dalo sie wyzyc. Wyjechalam do Malmo w Szwecji.