Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marceliona

jakich kosmetykow do wlosow uzywac aby nie zniszczyc ich przez lokówke

Polecane posty

ostatnio przerzucilam sie na loki-wygladam lepiej niz w prostych wlosach.jednak wiem ze lokowka bardzo niszczy wlosy,jakich wiec kosmetykow uzywac aby jak najmniej im zaszkodzic

serum na zniszczone koncowki z Avonu!!!powaznie rewelacja.Ja uzywam co dzien prostownicy, co 3 tyg musialm podcinac koncowki u fryzjera bo byly rozdwojone i suche..nic nie pomagalo:/ w koncu sprobowalam tego serum i nie dosc ze wlosy lepiej sie prostuja po nim to mam zdrowe i mocne koncowki (czasem nakladam na cale wlosy), co dla mnie jest wazne z tego wzgledu ze zapuszczam wlosy:))naprawde polecam ten olejek-ostatnio podcinalam wlosy 2 miiesiace temu i ani sladu rozdwojonych koncowek!

Gość brunecia17***
wiesz wydaje mi sie ze bedzie dla Ciebie odpowiedni jedwab do wlosow...i rozne rodzaje kosmetykow z serii Gliss Kur bo to do kreconych wloskow;)ja urzywam i jedwabiu i gliss kuru szamponu odrzywki doi spokiwania i spray:)jak dla mnie siwetne!!!!polecam

polecam olejek termowygladzajacy L'oreal professional, seria expert, olejek .liss ultime reflexium, specjalnie do urzadzen grzewczych (suszarka, lokowka, prostownice, etc.) jest dosc drogi - ok. 60 zl za 50 ml, ale rewelacyjny i bardzo wydajny, monz go kupic tylko w wybranych salonach fryzjerskich