Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa nowaa ja

KTO BYL W CIAZY I MIAL OKRES? JAKI ten okres byl,taki jak zwykle????????????????

Polecane posty

Gość nowa nowaa ja

Podobno mozna byc w ciazy i miec normlanne okresy.Wiec czy ktos tak mial i jaki to byl okres,normalny ? i po czYm poznalyscie ze i tak mimo to jestescie w ciazy?

Tak mozna ja jestem tago dowodem mialam @ normalnie z bolami i trwal tyle co zawsze niczym sie nie roznil sopiero po mialam caly czas temi powyzej 36,9 stad podejzenie o ciaze ktore potwierdzil test w 6-tym tyg

Gość karmellina
Najpierw jasnoróżowe ślady na papierze podczas podcierania się. Później już plamienie na bieliźnie. Ciemnobrązowe, ciągliwe. Czasem jakiś mikroskopijny skrzepik. Tak to się ciągnęło przez 3-4 dni i przestało. Normalnie okres mam 5 dni. Ogólnie obfitość jak w ostatnim dniu prawdziwego okresu. Skąpa. No i tak dwa "okresy" z rzędu miałam. :O Do lekarza poszłam później bo zaczęłam mieć makabryczne bóle podbrzusza. Jak na okres tylko dużo, dużo silniejsze. Zbadał mnie i mówi, że ciąża. 14 tydzień. Nie miałam żadnych objawów więc się nie domyśliłam. Bóle były spowodowane rozciąganiem się macicy. Mam zdrowego syna.

Gość Kati a powiedz
"opuchnięte" piersi pozostały Ci po tym "okresie" czy wróciły do normalnych rozmarów?

Gość Alik189
Boze w szoku jestem co tu czytam.. Obydwoje z mezem staramy sie o dzidziusia no i niestety dostalam okres dokladnie w terminie tylko ze wlasnie byl dziwny nie taki jak zawsze.. Krwawienie trwalo 1 no moe 1.5 dnia.. Teraz to w ogole nie mozna tego nazwac okresem.... Wiec cos jest nie tak.. A poza tym to caly czas chce mi sie siku.. Dodam ze bardzo chcialabym byc w ciazy ale wydaje mi sie ze chyba jestem przewrazliwiona...