Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

Wizazystka - kosmtolog. Pomoge, doradze. ZAPRASZAM!!

Polecane posty

Gość mam 29 lat
jaki dobry krem pod oczy mogłabyś mi zaproponowac? Zauważyłam, że ostatnio zrobiło mi sie wiecej zmarszczek i rano jak wstaję mam sińce pod oczami. Jak to dobrze zatuszowac?

a jak ja mam 22 lata to - nie doczytałam ze chcesz uzywac kremu z serii ava - dosyc dobre sa kosmetyki tej firmy, dobrze nawilzaja wiec mozesz spokojnie go uzywac mam 29lat - tez mozesz uzywac kremow firmy Ava lub AA

Gość a jak ja mam 22 lata to
czyli moge go stosowac mimo wieku tak? bo on jest przeciwzmarszczkowy? a co myslisz o tych kremach ktore uzywam? pisalam wyzej o nich

Chciałabym kupic krem marki Olay nie wiem dokładnie jak sie nazywa ale jest po około 50 zł. w takim ciemnym opakowaniu. Czy kryje on niedoskonałości skóry.

Gość a jak ja mam 22 lata to
ale nie napisalas co myslisz o kremach ktore ja juz uzywam, a wlasnie o to pytalam.................

tusi - kremy firmy olay sa bardzo dobre ale raczej kremy nie kryja niedoskonałości tylko mogą je wyleczyć.Mozesz posukac w internecie i podac mi dokładna nazwe tego kremu to ci wiecej powiem na jego temat

Gość ale wlasnie ze napisalam jaki
ch kremow uzywam, popatrz prosze wyzej to przeczytasz, juz chyba nawet na poprzedniej stronie................

Gość malowana lal
autorko a dla mnie jaki olor cieni? bardzo niebieskie oczy,bardzo jasna cera,wlosy baleyage blond w chlodnych i cieplych odcieniach jakie masz dla mnie proposition/ :)

Gość gaha
hej jestem brunetka , brozowe oczy karnacja oliwkowa , jakiw kolory mi pasuja , lubie ubierac sie w turkusy i czerwienie , ale nie wiem w jakich kolorach mi do twarzy , chodzi mi o makijaz czesto maluje sie niebieskim delikatnym , jakich kolorów powinnam unikac

Gość gaha
jeszcze chciałam spytać sie o wagry tylko na nosie mam te czarne plamki , co chwila sie zatykaja , codzienie myje żelem , pózniej tonik z Vichy i krem na noc z vichi i nic , nadal to samo , może troche jasnieja ale tylko na pare godzin, jeszcze mam problem z plamami trodzikowymi co na nie polecasz ,,,

Gość lewmaar
Mam pytanie co sądzisz o mikrodermabrazji diamentowej opłaca się wydać kase na zabiegi? Mam problem z wągrami na nosie do tego rozszerzone pory i kilka przebarwień proszę o pomoc.

gaha- bedzie ci tez dobrze w ubraniach brazowych i zielonych, a makijaz dla ciebie odpowiedni to brazy, beze, złoto, zółty, połaczenia z białym

lewmaar- mysle ze jesli kosmetyczka umie to dobrze zrobic to sie jak najbardziej opłaca. Cena waha sie w granicach50-100 za jeden zabieg wiec troche drogo bo musi byc 5-8 zabiegow ale naprawde warto

skoro zapraszasz to chętnie skorzystam:) mam problem z cerą, a mianowicie... błyszczy się:( jest to dla mnie krępujące i chcę się tego błyszczenia pozbyć. może doradzisz mi Droga Madziutka jak to zrobić? jakich kosmetyków używać. byłabym baardzo wdzięczna za podanie konkretnych, sprawdzonych firm czy marek. Szukam czegoś zarówno do pielęgnacji jak i do makijażu. jakich kosmetyków używać jeśli chodzi o makijaż? lepszy jest podkład czy puder? oglądałam w drogerii matujące pudry np. Maybelline (pure powder compact), L'Oreal (True Match) jednak nie wiem, jaka firma sprostałaby moim wymaganiom... zależy mi na tym, aby kosmetyk matował jak najdłużej się da;) aby nie pozostawiał maski, wyglądał naturalnie, pozostawiał piękną cerę bez przebarwień. ale mam wymagania...;) nie mam wyprysków. dodam, ze mam jasną cerę, zaryzykowałabym nawet stwierdzeniem, że porcelanową. pozdrawiam:)

Mam wlosy sciete alla Rihanna takie V niebieskie oczy, cere jasna chyba jakie kolory pasuja mi jak powinnam sie malowac jakie dodatki i kolory ciuchow

Gość up_up
up

Baba_Z_Horroru - twarz musisz myc zelami antybakteryjnymi i stosowac czesto tonik, jest wiele kremow matujacych, nie pozbedziesz sie blyszczenia skory, bo taka masz urode, ale mozesz to blyszczenie zmatowac kremem oraz pudrem, dobre sa pudry-podkłady z maybelline dobry jest tez puder matujacy z Oriflame

szalona_19xx - beda ci pasowac w maikjazu kolory brazu, złota, zieleni, beze, ubrania turkusowe, niebieski, czerwone, brazowe

Gość proszę o radę 26 lat
mam brązowe oczy i taką nijaką karnację, niby ciemna, ale taka żółta, wyglądam jakbym była chora, jak się malować i ubierać, by cera nie wyglądała na żółtą ?

proszę o radę 26 lat - musisz twarz troche przypudrowac, malowac sie na \"wesołe\" kolory, dodac rózu na kosci policzkowe. Na oczy nakładaj zielone, złote, pomaranczowe cienie, dodaj pomaranczowy błyszczyk

jeśli chodzi o błyszczenie się to czy ten puder będzie mógł sprostować moim oczekiwaniom? 1) http://www.allegro.pl/item472924163_maybelline_pure_powder_compact_puder_w_kompakcie.html lub ten 2)http://www.allegro.pl/item471085273_maybelline_loose_powder_nr_81i_82_puder_sypki.html bądź też ten:P 3)http://www.allegro.pl/item471072644_maybelline_pure_powder_matte_finish_nr_033.html jeśli chodzi o podkłady to są moje "typy": 1)http://www.allegro.pl/item477300331_maybelline_fresh_matte_nowy_gratis.html 2) http://www.allegro.pl/item474794504_podklad_dream_matte_maybelline_kolor_048.html 3) http://www.allegro.pl/item477939177_maybelline_jade_pure_makeup_30ml_40_fawn.html trochę sobie powklejałam linków:P sorry za te ich "wysyp" ale nie używałam podkładów i nie umiem wybrać odpowiedniego. Czyt muszę używać podkładu i pudru jednocześnie czy mogę tylko podkładu bądź tylko pudru? dzięki🌼