Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19801973

parcie na pęcherz mocz z krwią i małymi skrzepami czy mogłam poronic ?

Polecane posty

Gość qwertyui
nie pytaj tutaj tylko leć do lekarza lub do szpitala

Gość qwertyui
może to krwawienie implantacyjne albo na przykład zapalenie dróg moczowych. cięzko tak stwierdzić

Gość 19801973
zapalenie dróg moczowych raczej odpada ok miesiąca temu robiłąm kontrolne badanie moczu i wszystko było ok ,a czy może to byc objaw ciązy? i czy test mozna zrobic nie z porannego moczu czy wtedy wynik bedzie nie prawdziwy ?Boję sie rozczarowania

idz do lazienki, wloz palec do pochwy, jesli bedzie na nim krew to do ginekologa jesli nie to do lekarza ogolnego a test mozesz zrobic tak czy siak

Gość ale jak tooo
mocz z krwia i skrzepami i myslisz, ze to poronieniu?:O ciaza na ogol zagniezdza sie w macicy, a ni w pecherzu moczowym:Okrwawienie byloby z pochwy:O no chyba, ze to byla ciaza pozamaciczna:O

Gość 19801973
Dziękuje za odpowiedzi wczoraj przeraziło mnie to więc chyba zacmiło mi to umysł :-) a test i tak zrobię ,tylko nie wiem czy robiąc dzis wynik bedzie miarodajny czy poczekac do rana?

Gość qwertyui
a co ty myślisz że jeżeli miesiąc temu miałaś badanie moczu i wszystko ok to teraz musi być tak samo? wszystko może się zmienić w ciągu kilku dni a nawt czasem godzin

Gość ale jak tooo
zrob test, jesli jestes w ciazy to raczej wykaze ;) nie musisz czekac do rana. i napisz jakie wyniki :)

Gość 19801973
czekam na powrót narzeczonego z pracy bo zleciłam mu po drodze zakup testu, powinien kupic jakis konkretny czy wszystko jedno który? Napiszę napewno ,trzymajcie kciuki

Gość ale jak tooo
jakis normalny test quick view czy cos w tym stylu, niech kupi ten, ktory najczesciej schodzi. bo jakis tani raz ze moze byc skomplikowany w wykonaniu, dwa, ze moze nie dac pewnej odpowiedzi.

Gość 19801973
Niestety wynik negatywny :-(((

Gość Alice Dejay
no wcale nie dziwne ze negatywny test skoro to Twoj 11dzien cyklu :D

Gość próba napisania
hello

Gość próba napisania
hello

Gość nie chce się wysłać
heh..historia prawie identyczna....nawet data ostatniej miesiączki się zgadza...tylko ja testów na ciąze nie robiłam bo i tak przez najbliższy tydzień nic by nie wykazało. Chociaż przyznam że mętlik mam niezły w głowie (w życiu nawet sobie takiego nie wyobrażałam) najpierw przychodzą pytania..ciąża nie ciąża,dziś pęcherz czy to coś związane z ciążą,a na koniec to jeszcze trzeba się pogłowić która opcja jest gorsza...wiem co nie które z Was mogą powiedzieć..mam juz na górze napisane ze jak wsadze sobie palec to jeden problem z głowy a drugi powinien się zmniejszyć w chwili wizyty u lekarza (po badaniach) tylko że mętlik w głowie jest...pierwszy raz nie wiem co się ze mną dzieję...mam tysiąc mysli na minutę...i wiem że dopóki lekarz mi nie powie co mi jest..to te myśli będą cały czas..eech dzięki za wysłuchanie odrazu lepiej...przynajmniej na sercu..Pozdrawiam

Gość nie chce się wysłać
oo udało się kurcze ile musiałam pisać loginów...ogolnie to ja to pisałam rano...więc trochę juz spokojniejsza jestem...Pozdrawiam

Gość hostka
ja mam tez problem , mam 24 dzien cyklu , 28 powinnam miec okres , natomiast stala sie taka rzecz w swieta zaczelo mnie bolec gardlo wzielam orofar , troche przestalo , we wtorek gorzej sie czulam i kupilam gripex wzielam ze 4 tabletki w odstepie 3 godz. i wieczorem jak sikalam zobaczylam na papierze toaletowym krew , pomyslalam ze to okres wczesniej sie zaczal , zalozylam podpaske na noc , ale rano wstalam i byla czysta , poszlam do ubikacji i znowu krew , wiec zaczelam sprawdzac skad , okazalo sie ze z moczu przy koncowej fazie oddawania , wtedy tez pojawilo sie lekkie szczypanie w pecherzu , pozniej coraz wiecej mi krwi lecialo przy oddawaniu moczu , mialam isc do lekarza po poludniu , bo rano mialam 37.2 kreski temp. ale pozniej dostalam dreszczy i temp mi skoczyla prawie do 39 , mama mi kupila ferwex i tabletki furaginum , troche pomoglo , w moczu juz nie bylo krwi , temp spadla , ale dalej czulam sie oslabiona , i w glowie mi sie krecilo , dzisiaj poszlam do lekarza , pytal sie czy w ciazy nie jestem ale skad mam wiedziec skoro jestem przed okresem ktory mi sie jeszcze nie spoznia bo w pn powinien byc , dal mi antybiotyk i stwierdzil jak narazie zapalenie pecherza i przeziebienie wirusowe , wzielam antybiotyk i dalej mi sie w glowie kreci , do tego zaczal mnie brzuch bolec i piersi mi nabrzmialy , tylko teraz nie wiem dlaczego ? czy to normalny objaw miesiaczki ktora powinna byc na dniach , czy wlasnie ciazy ?nie wiem czy test robic bo tyle lekow bralam ze nie wiem czy wynik bedzie wiarygodny , ? prosze o pomoc