Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50 Cent

Problem suchej cipki

Polecane posty

Gość 50 Cent

Wiem wiem...już co poniektorzy mądralińscy będą snuć teorie braku podniecenia facetem, jako powód suchoty międzyudzia. Ale przeciez wiem, że nie każda kobieta zawsze może być mokra. Nie biorąc pod uwage hormonów, to powiedzcie kobiety jaki może być powód jeśli parterka notorycznie jest SUCHA i tylko minetka może ją nawilżyć, bo bardzo rzadko sama z siebie jest wilgotna? Dzięki za odpowiedzi z góry

Gość Egzotycznie
No ale jak sie kochasz to jest dobrze ? To po co ci mokra, ja Ci zazdroszcze. Ja jak tylko o czym pomyśle to juz jestem mokra, i to jest niekiedy bardzo wkurzające.

Gość szpec
moze brac tabletki antykonceocyjne

Gość e-ona
wystarczy tez poslinic palec, wlozyc, a potem juz do dizela ;p

zanim zaczniesz sie kochac proponuje namietne calowanie ust uszu i szyji przez okolo 20 minut, na bank sie zmoczy :) polecam sprawdzone, mialam z tym problem jak bralam leki

Gość tabletki
jeżeli bierze tabletki antykoncepcyjne, to one mogą być powodem i wtedy trzeba zmienić na inne. Ja miałam ten problem i zmieniłam tabletki właśnie :)

Gość moja ma 50 lat
i przedtem mineta pomagała a teraz nawet minety niechce taka jest sucha i oziebła do seksu

Gość PERYPETEU
moja tez mokr jak cholera zawsze jak w nia wchodze, ale czasem to wrecz przeszkadza, bo po jakims

Gość Adasiu
Moja równiez miała suchą, stosujemy żel pinacolada. Tylko kurcze nie wiem co się stało bo albo mój się zmniejszył albo jej powiększyła bo teraz jakiś straszny luz czuje.Może mi się zmniejszył teraz mam siedzaca robote, po 3-4 doby w aucie i pewnie niedokrwienie.

Gość mariner
z zelem nawilzajacym to trzeba ostroznie bo on w nadmiarze pozniej jak cipka nawilgnie bo z czasem nawilza sie w sposob naturalny powoduje ze zmniejsza bodzce docierajace do penisa a tym samym opada podniecenie. ja zwykle klade mala kropelke na czubek paenisa i wkladam Ostroznie i powoli aby partnerka nie miala dyskomfortu a jak czuje ze jest za wilgotna to wyjmuje i wycieram go husteczka higieniczna i jest OK

Gość mariner
TWOJA PARTNERKA widac jest mocno zestresowana przed stosunkem a ty nie potrafisz jej zrelaksowac skoro jest sucha. Kobieta musi byc podniecona ,tzn oczekiwac z napiecieciej czejaca ja rozkosz a wtedy pochwa w naturalny sposob PRZYGOTOWUJE sie na przujecie penisa.Suchosc oznacza ze nie ma takich oczekiwan a jedynie niepokoj. SLUSZNIE ROBISZ STOSUJAC MINETE bo to najlepszy spsob na zrelaksowanie jej MOZE ZANIM SIE DO NIEJ DOBRZEZRZESZ POMASUJESZ JEJ DLEIKATNIE PLECKI,POSLADKI ? to pomaga czasem wprowadzic ja w stan podniecenia .Tylko nie zadawaj pytan lecz obserwuj .Dobry kochamek ma oczy i uszy caly czas w pogotowiu nakierowne na sygnaly jakie wydaje jego partnerka. Do-dupy kochanek mysli tylko o swojej przyjemnosci:)