Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez loginu tym razem

jak odczuwacie orgazm ?

Polecane posty

Gość szczęsliwa posiadaczka pochwy
jak mam pochwowy to dopiero za godzinę, dwie mogę sie znowu bzykać bo na początku sie nie mogę nawet ruszyć :D nawet rzęsami nie mam siły :D :D pozatym zaraz po boli mnie pochwa przy próbie włożenia penisa :D co masz zrobić ? hmm ciężko powiedziec bo ja sie tego nie uczyłam, po prostu stało sie to samo pewnego razu i od 7 lat nie ustaje i mam orgazm zawsze kiedy chce, tzn podczas każdego stosunku i nawet skupiac jakoś szczególnie sie nie muszę .

Gość tym razem rowniez bez loginu
eeee tam bajki tworzysz Właśnie to pochwowy ma do siebie że nie odbiera chęci na dalszy stosunek. To główna różnica między pochwowym a łechtaczkowym. łechtaczkowy kobiety przeżywają intensywniej niż pochwowy i każda doświadczona ci to powie a ty wymyślasz i tyle.

hehhe a Ty najwidoczniej masz 19 lat i nie wiesz co to seks, i że każda kobieta zbudowana jest inaczej i seks odczuwa INACZEJ i skoro ja po pochwowym nie mogę dojść do siebie to nie wmawiaj mi, że to nie jest pochwowy bo mam na pewno wiecej lat niż Ty i niejedno już w łóżku przeżyłam :P

nie mam 19 i miałam paru partnerów. Jeśli twierdzisz że pochwowy masz za każdym razem tzn. że kochasz sie zawsze w jednej pozycji.

..albo że często go udajesz a tu na forum bzrury piszesz.

taaa kocham sie zawsze po bożemu, przy zgaszonym świetle i w ubraniu :O nie mam zamiaru więcej dyskutować z kimś kto NIE MA POJĘCIA o orgaźmie pochwowym a zachowuje sie jakby wszystkie rozumy pozjadał żegnam i życze żebyś kiedykolwiek go miała choć widzę, że to raczej niewykonalne w Twoim przypadku 🖐️

Gość zaspokojona i dosw
haha :) tez tak sadze i zgadzam sie z przedmówczynią ciao

szczęśliwa kłamiesz bo na początku napisałaś że uwielbiałaś łechtaczkowy póki nie dowiedziałaś się co znaczy ten drugi. Potem napisałaś że łechtaczkowy sprawia ci ból - więc jak mogłaś go wogóle lubić? dź wymądrzaj się gdzie indziej.

Gość Ona-nie ma
Witam ja mam tylko lechtaczkowy i to recznie moj facet nie potrafii doprowadzic mnie do orgazmu nie wie nawet co to jest gra wstepna tylko wsadza i tyle ;( Pomozcie juz nie wiem co robic jak mam mu to powiedziec ;(

Gość niunka1991
i to jest twój bład .. zacznij sie masturbować :P poznasz dzieki temu reakcje organizmu na rózne bodźce :) i zobaczysz popracujesz troche nad swoją ci*****:) i dojdziesz zobaczysz :):P

Gość Pilne
Mam problem. Jakiś czas temu zdecydowałam się na masturbację. I gdy wydaje mi sie że orgazm nadchodzi ( chodzi o łechtaczkę) zaczynam się trząść co jest strasznie niekomfortowe, czuje jak pochwa pulsuje , łechtaczka jest nabrzmiała lecz dalsze pieszczenie sprawia ból i czuje sie nienasycona, jakbym nie dotrwała do konca. Prosze o pomoc.

Gość whedif
jak tu Was czytam to to nie jest warte zachodu podtrzymuje decyzje o nie rozpoczynaniu wspolzycia nara

Gość nijmf
jestem kurewsko napalona, po co wlazilam na ten temat

Gość nijmf
ile ma lat ten kutas

Gość nijmf
to ty jeszcze mnie nie zerznales?