Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadaaaa

KSIĄDZ MNIE PODRYWA!!!

Polecane posty

Gość Penelopeńka
Czy to ksiądz czy nie ksiądz lepiej nie prowokować bo pózniej się okazuje że kobieta winna ona tego chciała ona się puszczała i różne epitety pod jej adresem a po co ....

Gość Samotniczka1989
Przystojny, no i dobrze mi się z nim rozmawia. Sama nie wiem, może chce odejść z seminarium i dopiero wszystko mi powiedzieć? Przyjedzie w styczniu dziewczyny pomóżcie :)

Wiesz na ksiedza sie inaczej patrzy, bo ksiadz to ksiadz. Moze dlatego ci o tym nie powiedzial? Może chce zebys z nim rozmawiala jak z normalnym chlopakiem?

Gość Samotniczka1989
Cały czas tak rozmawiamy, pytał mnie nawet czy poczekam na jego przyjazd, bo bardzo mu na mnie zależy. tylko nie rozumiem dlaczego chce obrać jakby dwie drogi życiowe: Boga i życie rodzinne. Zakochałam się w nim i żadna decyzja nie będzie prosta. Może lepiej poczekać aż przyjedzie i porozmawiać na żywo a nie przez kamerkę? Taki pech zawsze mnie spotyka: jak sie zakocham to albo w zajętym albo w kleryku :(

Gość Samotniczka1989
Też mi się tak wydaje, tylko ciężko z nim rozmawiać intymnie, jak z facetem a myśleć 'ty będziesz księdzem!'. to strasznie boli. Czytałam o innych podobnych sytuacjach, niewiele kobiet ma moralny problem jeśli chodzi o romans z duchownym...

Gość Samotniczka1989
Nie, nie będę bezczynnie siedzieć i czekać do stycznia na wyjaśnienie, biorę się za to dzisiaj. koniecznie. wóz albo przewóz. kropka. dzięki za rady. see ya

Gość nadaaaa
jest przystojny, ale mi nie zależy na tego typu romansach... Zresztą już się uspokoił ;)

Gość Samotniczka1989
No i niepotrzebnie sie wtracilam. Koles nie odbiera, nie odpisuje. Wogole zalamka. Lepiej bylo siedziec i bezczynnie czekac...

a zresztą nie każdy Ksiądz to zboczony pedofil.... poprostu zwykły dobry facet, który potrzebuje miłości i bliskości...

ostrzeżenia dla księży przez demony http://taw1.republika.pl/ozz.html B.: Prawdziwe kapłaństwo zachowuje także celibat — każe Ona powiedzieć, Ta Wysoka. Prawdziwe kapłaństwo nie ma nic wspólnego z pragnieniem wygody i drogą najmniejszego oporu. Prawdziwe kapłaństwo poświęca się całkowicie ludowi, a to jest identyczne z Chrystusem... Mistycznym Ciałem Chrystusa. Prawdziwy kapłan pozwoliłby się raczej uśmiercić, aniżeli nie wypełnić tego czego chce Chrystus i jak tego chce i jak tego chcą Ci tam u góry. (wskazuje w górę). Teraz mieliby dużo czasu (dobry czas) do odwiedzin domowych, (kolęda). Dawniej nie mieli nawet pojazdów, a jednak szli godzinami aby zaopatrzyć chorych. Szli także godzinami do domów gdy tylko przeczuwali, że mogą nawrócić duszę, żadna ofiara nie była dla nich za wielka. Dzisiaj... popatrzcie tylko po miastach... Czy są tam jeszcze ludzie odwiedzani? Tylko nieliczni, i to przeważnie nie z powodu zbawienia duszy. Wielu ludzi żali się nawet, że ich się nie odwiedza. Im więcej posiadają kapłani pojazdów i udogodnień, tym mniej idą do ludzi. Pochodzi to tylko stąd, że mają za mało łask i za mało się modlą... ponieważ nie odmawiają brewiarza, nie są dobrze wyświęceni, nie mają ducha prawdziwego kapłaństwa Chrystusowego, nie żyją prawdziwym naśladowaniem Chrystusa, nie mówią na kazaniach w Imieniu Bożym o krzyżu, cierpieniu i ofierze. Prawdziwy pasterz gotowy jest oddać swą krew za każdą owieczkę. Szuka on swych zagubionych owieczek, chociażby były nie wiem jak zagubione i w zaroślach — z ofiarą i wyrzeczeniem się. Chrystus powiedział w przypowieści o dobrym pasterzu, że szuka on zagubionej owieczki, dopóki jej nie znajdzie, a wtedy bierze ją na barki i w niebie jest wtedy wielka radość... B.: Święcenia kapłańskie są bardzo wielkim, wzniosłym, wszystko obejmującym Sakramentem, przed którym my tam na dole musimy kapitulować. Także przez przyjęcie tego Sakramentu wyciśnięty zostaje na duszy niezniszczalny znak. Jeżeli mianowicie kapłan nie wykonał dobrze swego urzędu, źle żył i dostał się do nas, do piekła, możemy go o wiele więcej dręczyć. To samo dotyczy dwóch Sakramentów: chrztu i bierzmowania. Te trzy Sakramenty wyciskają szczególne piętno na duszy, a znak ten nie może być zatarty nawet w piekle. Dlatego cierpią tacy ludzie i tacy katolicy w piekle, jak to jest w wypadku Judasza — o wiele większe męki, aniżeli gdyby tych Sakramentów nigdy nie byli przyjęli. To są nadzwyczaj wielkie Sakramenty, które przyjmującemu przynoszą o wiele większe łaski, aniżeli ludzie mogą to pojąć. Jeżeli łaski te się zmarnuje, to człowiek taki, względnie kapłan lub biskup będzie o wiele więcej i intensywniej dręczony aniżeli ten, który ich nigdy nie przyjmował. Dlatego musi każdy, który chce być kapłanem badać się długo i dokładnie i pojąć czy się do tego nadaje i został do tego powołany. Jest wprawdzie wiele takich, którzy myślą, że zostali powołani do kapłaństwa, a właściwie powołani zostali do innego stanu, zawodu, jako laicy, (tu przeszkadza Lucyfer i dręczy opętaną bardzo gwałtownie).

uuuuuu.... to każdy ksiądz ma przesrane, ale nie zdają sobie z tego sprawy....

Gość qwerrty
ksiadz tez czlowiek i niestety tacy sie zdarzaja :/

Gość efewfwfwefdwefwew
taa zdarza hahah To obrzydzenie , fuujj, przecież to odrzut na maksa.przewaznie ks. jest osobnikiem do którego kobiety czują odrazę, takie oddziaływanie to działanie siły wyższej.

Gość evii
Podaj mi do niego gg!!!

Gość evii
Oczywiście podaj mi nr do księdza, który Cię podrywa na gg!!! Powiem Wam, że ksiądz bardzo kusi :))) Jak do mówią... za sutanną panny sznurem :)))

Gość ksiadz nieudolniakk
jak to mówią ,polej sobie krem na kolanka i się wczuwaj :D panny sznurem ciebie to juz chyba bog opuścił

Gość evii
Pewnie i mnie opuścił... trudno... ale to prawda.. walczę z tym, że księża bardzo mi się podobają i samo ich "podrywanie" sprawia mi ogromną przyjemność. Owszem Ci, którzy są prawdziwymi księżmi, z powołania nie zwrócą na mnie uwagi.. ale Ci, którzy walczą ze swoimi demonami - tak! Każdy zresztą ma swojego... z którym walczy... inni wygrywają, a jeszcze inni nie... takie życie..

Gość jorongiellla
ptaki ciernistych krzewów -mowi ci to coos?

Gość evii
No co... bardzo piękny film :)

Gość mammoonnaa
mnie tez podrywająi oby tylko jeden mam cały sznur za sobą ks

Gość evii
To Ci zazdroszczę...