Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gromiczka

Dr Dariusz NIKSIŃSKI - opinie

Polecane posty

Gość Gromiczka

Witam dziewczyny, może któraś chodzi do tego Pana doktora, przyjmuje na Truskawieckiej w Warszawie ??? Proszę o opinie...

Gość Gromiczka
ponawiam pytanie??

Gość Gromiczka
o matko , dobrze, ze do niego nie poszłam:-), dziękuję za info:) Lattina

Gość ucz się na błędach
Najgorszy lekarz jakiego w życiu widziałam!!! Ostrzegam przed tym człowiekiem, który naraził zdrowie mojego dziecka!!! Zbagatelizował objawy, nie ostrzegł że ciąża w takim przypadku jest zagrożona, więc skończyło się o wiele za wcześnie porodem. Żadnych konkretnych badań, choć mówiłam o moich obawach. Na szczęście dzidziuś zdrowy. Po za tym nie umiał wyleczyć mnie z infekcji, a wystarczyła zmiana leków. USG ciążowe to śmiech na sali: wchodzisz na umówione usg, płacisz a on Ci mówi że nie ma dziś czasu zrobić!!! Przyszłe mamy dobrze Wam radzę omijajcie tego lekarza szerokim łukiem!!! A nie jest to widzę tylko moja opinia bo kolejki do tego lekarza w przychodni to nie ma!!! Poza tym mało mówi, ciężko się czegoś więcej dowiedzieć od niego. Wielki błąd popełniłam, że ten lekarz prowadził moją ciążę…

Gość Nev2121
Byłam dwukrotnie bo przyjmuje na Łojewskiej gdzie mam najbliżej. Żałuję że dałam drugą szansę. Podczas obu wizyt bardzo nieprzyjemny, wręcz gburowate zachowanie które nie przystoi osobie teoretycznie dobrze wykształconej. Powołania i podejścia do pacjenta tutaj nie ma. Medycznie też bez szału, wywiad ograniczony do pytań po co przyszłam, czy byłam kiedyś w ciąży i kiedy ostatnia miesiączka. Nawet na NFZ można znaleźć dużo lepszych lekarzy. Szczerze odradzam!

Gość yovoya

Bardzo nieuprzejmy, każda wizyta u niego jest nie przyjemna bo nigdy nie wiadomo jaki będzie miał humor. Chodziłam do niego dość długo ale tak naprawdę tylko po recepty. Nie pamiętam kiedy mnie zbadał na wizycie. 

Gość Ewa

Dokładnie to samo. Najgorszy ginekolog z jakim w zyciu miałam do czynienia. Ma kompletnie gdzies zglaszane dolegliwosci. Nie bada, ba, nawet nie patrzy na pacjentkę!. Wizyta kontrolna coroczna, według niego - cytologia jest niepotrzebna, mammografia zbedna a usg, które dosłownie "łaskawie" wykonał trwało kilka sekund. Nigdy więcej.
Odpychajacy człowiek.